Mit tegyek a kórházi csomagba a babának (Balassagyarmat)?
Én ott szültem Február 4-én! Amikor mentem az első ctg-re akkor adott egy listát a nő, hogy mik azok amiket be kell vinni a babának is meg az anyának is.
Nem tudom, hogy mennyi idős terhes vagy, de azért leírom, hogy mit vittem be.
A babának:
Pelus( Nem adnak egy db-ot sem csak szülés után meg ami a csomagba van3db)egy csomagot vittem be 28db-osat
Popsitörlőt (A nővérek szeretik elszedni)
Popsikrém
Ruha
Textil pelus
Kicsi cumisüveg( nagy nem lehet nekem vissza adták, hogy nem jó a nagy vegyek kicsit :/)
Pólyát ők adnak nem lehet bevinni
Én vittem neki plédet is( téli baba volt és ráadásul nagyon hideg volt a szoba is :/)
Vittem be cumit is de a fiam nem vette el csak az utolsó két nap, ismerőseim akik szintén gyarmaton szültek azt mondták, hogy nekik nem engedték a cumit nekem meg senki nem szólt. ennyi a babának.
Magamnak:
Hálóing
pizsama
Betét
mellszívó( nekem kellet kora reggel szültem estére már csorgott a tejem)
Olvasni való
innivaló
rágcsálni való
kis könyv
személyi irataim
magamnak ennyit vittem be.
Mikorra vagy ki írva? és kinél szülsz majd?
persze, már 5 éve is az volt, akkor született a lányom! Gyarmaton a szobába is belehet menni a hozzátartozóknak és a babát is megfoghatják, de tarjánba nem.
Tóth dokit nem ismerem annyira de nagyon sokan őt mondják, hogy ő a legjobb.
Üdv!
Van valaki aki nem reg szült a kórházban ?
Kedves Kommentelők!
Bár már nem mostani ez a bejegyzés, van azóta valakinek friss tapasztalata a témával kapcsolatban? Jól értesültem, hogy megszűnik B.gyarmaton a szülészet és S.tarjánba kerül?
A válaszokat előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!