Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség hányadik hetében...

A terhesség hányadik hetében raktátok össze a kórházi csomagot?

Figyelt kérdés

28. héttől leszek majd itthon, addig még dolgozom. Nagyon nem is volt időm a babával, babaszobával foglalkozni eddig itthon. Viszont utána majd bepótolok mindent, de ez a kérdés elgondolkodtatott. Vajon mikor érdemes legkorábban összerakni a csomagot?

Köszönöm előre is a válaszokat!

24 hkm

2013. máj. 10. 07:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem a 35.hét felé már nem árt, ha készen van minden. Én ekörül raktam össze mindig... :o)

Boldog babavárást és szép szülést kívánok! :o)

De ha izgulsz, hamarabb is összekészítheted. :o)))

3 gyermekes anyuka

2013. máj. 10. 07:17
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. Csak azért kérdezem, mert a Párom például a 32. hétben született. Tudom, hogy ez nem törvényszerű, de mi van, ha megindul a szülés, és sehol a csomagom??

Csak kíváncsi voltam/vagyok, hogy ki mikor pakolt össze.

Barátnőm pl. már korábban összerakta (30. hetesen), aztán még vagy ezerszer átpakolta. Aztán végülis sürgősségi császár lett belőle az egyik vizsgálat után, szóval jó volt, hogy össze volt rakva, igaz, már a 40. hétben volt, de a vizsgálat után már nem mehetett haza.

2013. máj. 10. 07:23
 3/11 anonim ***** válasza:

Én 28 hetesen megvettem mindent, be van készítve a szekrénybe, hogy ha menni kell csak be kell dobni egy táskába.

Így voltam nyugodt, hogy meg van minden.

Szerintem ha téged is megnyugtat akkor készítsd össze.

Egyébként én is valószínűleg azért vagyok bezsongva, mert 35. hétre születtem. :)

34 hkm

2013. máj. 10. 07:31
 4/11 anonim ***** válasza:
én valahogy éreztem ,hogy a babám elöbb fog megszületni...30 dik héten már minden be volt pakolva szépen összekészítve állt a szobában,kislányom 36hétre megszületett gyönyörű egézséges:)
2013. máj. 10. 07:47
 5/11 anonim ***** válasza:
34 hetesen. Rá 2 hétre mentem szülni :/
2013. máj. 10. 07:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Vhol én is éreztem h hamarabb fogok szülni. És be is jött. De persze nem volt semmi gond hála az égnek. 3 hónapos már :)
2013. máj. 10. 08:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta a védőnő, hogy legeslegkésőbb a 30. hétre készítsem össze a saját holmimat, hogyha bármi baj lenne, azonnal tudjunk menni. Hozzátette, hogy a babáé ráér, mert ha ne adj1 isten, korábban jönne, úgyis benn kell maradni.

Nem tudom, hogy ez korai vagy sem, de én kb. akkorra tervezem összeszedni a holmikat.

25 hkm

2013. máj. 10. 08:45
 8/11 anonim ***** válasza:

Mind a 3 terhességemnél máskor.

Az elsőnél nagyon hamar kezdtem el gyűjtögetni a babakelengyét, a másodiknál lazább voltam, az utolsó hónapban raktam össze a kórházi pakkot, ki mikor érzi...

2013. máj. 10. 08:51
 9/11 anonim ***** válasza:
34 hetes 3 napos vagyok a babaszoba kész, de csak holnap kezdem el mosni vasalni a kis ruhákat és a baba dolgait ha ezzel kész vagyok utána pakolok be! az én szülésznőm azt mondta 37. hétig csináljam meg de a legideálisabb 35. héten ,hogy ne az utolsó pillanatba kezdjük!
2013. máj. 10. 09:59
 10/11 anonim ***** válasza:
Én 37 hetesen.
2013. máj. 10. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!