Sajnos nincs tejem így a 2 hónapos kisfiam születése óta csak tápszert eszik. Van olyan aki szintén így járt? Betegesebb a gyerkőc ez miatt?
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 14:23
11/12 anonim válasza:
Kérdező! A furcsán nézőkre nézz vissza nyugodtan furcsán. Vagy kérdezd meg, hogy az normális lenne-e szerintük, ha inkább éhezne a baba.
Mindkét gyerekem születésétől fogva kapott tápszeres pótlást, mert akármit csináltam nem volt elég a tej, aztán pár hetes koruktól csak tápszeresek lettek.
Elsőnél még bántott, ha valaki beszólt vagy furán nézett, másodiknál már magasról tettem a sok bunkóra.
Az a lényeg, hogy szeretettel ellátod a gyermeked, s a legjobbat akarod neki. Ha ez így van, akkor semmi okod, hogy rosszul érezd magad!
12/12 anonim válasza:
szia! nekem sajnos 2 hétig volt tejcim és azota tápszeres a babám most 4,5 hos egyszer volt beteg . nagy hülyeségnek tartom hogy a tápszeres babák hamar lesznek betegebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!