Igaz hogy a 3. baba születése ismét nehéz?
Figyelt kérdés
3. babánakkal vagyok várandós a 15 hétben leszek hétfőn!
És azt hallottam hogy a 3. szülés ismét szivatós lesz!!
a fiamnál 8 óra alatt megvolt mindennel együtt ,a lányunkknál meg cakk-pakk 2,5 óra volt!
Teljesen problémamentes szüléseim voltak !
2014. ápr. 26. 14:08
1/5 Jégtánc válasza:
Első szülés 24h szenvedés után sürgősségi császár,második szülés reggel indítottak 17h kôrül született meg,harmadik szülésnél éjjel 3h körül mentünk a kórházba és 7:15h-re született meg.Nem biztos hogy szivatós lesz.
2/5 anonim válasza:
Nem biztos hogy igy lesz.
Elsö fiam 10 óra alatt lett meg.
Másodjára a lányom 6 óra alatt.
Harmadik kisfiam 3 óra alatt született meg.
Mindegyik probléma mentes,spontán szülés volt!
4/5 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy nem :) Nekem anyukám és pár ismerősöm is azt mondta, hogy pikk-pakk meglett, így én erre készülök. Igaz nekem pl a 2. sokkal szarabb volt az elsőnél, mert indították.
5/5 anonim válasza:
Első szülés indított 8 óra alatt. Második szülés 4 óra alatt. Harmadik szülés indított, nem történt semmi császár. Két fiú egy lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!