Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Pici baba születése után, fél...

Pici baba születése után, fél év külön apától? De hogy?

Figyelt kérdés

Nem terveztünk gyereket a férjemmel, mert velem közölték 10 éve, hogy meddő vagyok és felejtsem is el. Soha nem is védekeztem komolyabb kapcsolatoknál, de nem is jött a baba. Most viszont már 23 hetes terhes vagyok :)

És sajnos úgy alakult az életünk, hogy a férjem sem a szülésnél, sem az első pár hónapban nem lesz mellettünk.

A férjem szülei és sógor mellettem lesznek, de a férjem nélkül nehéz lesz.

Olyan anyukák akik, mondjuk egyedül nevelik a babájukat vagy valami okból kifolyólag az apa nem volt veletek, ti hogy csináltátok végig? Hogy bírtátok ki? Nem nehéz, főleg első babával?

Szeretnék mindenre felkészülni,de nagyon zsong a fejem a gondolatoktól....

2013. aug. 23. 17:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Az első gyermekünk születése után 5 évvel jött csak haza apa végleg az országba dolgozni. Azidő alatt hetente, kéthetente másfél napot volt csak itthon, nem volt skype meg ilyenek. Rossz volt, de inkább csak akkor, amikor beteg volt a gyerek. Meg lehetett szokni, főleg úgy, hogy már előtte is így találkoztunk mindig. Most várjuk a második babánkat, fura lesz úgy, hogy itt lesz velünk.

Mindent ki lehet bírni, neked is menni fog, az elején nem lesz jó, de ahogyan belejössz a ritmusba, már fel sem fog tűnni, hogy nehezebb, mint a másik anyukáknak. Ügyes leszel!

2013. aug. 23. 17:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Én így csinálom.

Iszonyat nehéz, ha ezt tudom, sosem szülöm meg.

Nem csak a gyerekkel járó gondok viselnek meg, hiszen segítségem sincs sok, hanem a párom hiánya.

Sose szenvedtem életemben ennyit, mint mostanában.

És ez még nagyon-nagyon sokáig így lesz.

2013. aug. 23. 21:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Na akkor 1-1... Nem tudom még hogy hogy fogom végig csinálni, de,már csak a kisfiunk miatt is erősnek kell lennem, hiszen úgy éltem eddig hogy meddő vagyok, mégis megfogant a pici...
2013. aug. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!