Sajnos nincs tejem így a 2 hónapos kisfiam születése óta csak tápszert eszik. Van olyan aki szintén így járt? Betegesebb a gyerkőc ez miatt?
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 14:23
1/12 anonim válasza:
Az én fiam minimális ideig kapott anyatejet, de az kb a semmivel volt egyenlő, nem is hízott. Szóval elég korán tápszeres lett.
Nem igazán beteges. 15 hónap alatt kétszer volt beteg, de akkor is mi hoztunk haza valami vírust.
2/12 anonim válasza:
Mind a két gyermekemnél kellett tápszeres pótlás,mert nagyon kevés tejem volt, az is elapadt, nem betegesek, a fiam 2éves koráig 2szer volt beteg, majd ovikezdéskor többször, kislányom sem beteges, bár hamarabb elkapja a bátyótól, barátnőm 3 gyereke kizárólag anyatejes volt, még nyáron is állandóan betegek,nemhogy télen.
3/12 anonim válasza:
Nekem a császáros szülésem után (trauma ért) nem indult be a tejem, semmi ne, volt, így maradt a tápszer, most 2,5 éves nagyon ritkán beteg, nem veszem észre hogy hátrány érte volna e miatt, a bátyjával tudom összehasonlítani aki anyatejes volt...
4/12 anonim válasza:
Mindkét gyerekem picike kora óta tápszeres volt. Egyik már 4,5 éves a másik 10 hós, de nagyon ritkán betegek.
5/12 anonim válasza:
Kisfiam 5.-én lesz 4hós és már másodszor náthás,pedig születése óta kizárólag anyatejes... (mondjuk nálunk a Bátyus ovis, és elég sok betegséget hazahoz:( Szóval szerintem nincs összefüggés a kettő között...
6/12 anonim válasza:
2 éves a fiam, 3 hetes kora óta teljesen tápszeres. Eddig háromszor volt náthás, de csak kis orrfolyás és köhögés volt az egész, az antibiotikumot szerencsére hírből sem ismeri. Butaság, hogy a tápszeres gyerekek betegesebbek.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugodtam.Sajnos sokan furcsán néznek az emberre,ha nincs teje és tápszerezik....
2014. máj. 28. 15:05
8/12 anonim válasza:
Az én 15 hónapos kislányom is születésétől fogva tápszert kap. Eddig 1-szer volt lázas.
9/12 anonim válasza:
Nekem 10 hónapos a kisfiam, az első hónapban vegyesen kapta a tápszert anyatejjel, de még sosem volt semmi baja.
10/12 anonim válasza:
Az én kislányom 11 hónapos.Később indult meg a tejem ezért kapott tápszert. Aztán nem is akarta elfogadni az anyatejet. Eddig 1x volt beteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!