Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Sajnos nincs tejem így a 2...

Sajnos nincs tejem így a 2 hónapos kisfiam születése óta csak tápszert eszik. Van olyan aki szintén így járt? Betegesebb a gyerkőc ez miatt?

Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 14:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Az én fiam minimális ideig kapott anyatejet, de az kb a semmivel volt egyenlő, nem is hízott. Szóval elég korán tápszeres lett.

Nem igazán beteges. 15 hónap alatt kétszer volt beteg, de akkor is mi hoztunk haza valami vírust.

2014. máj. 27. 14:41
 2/12 anonim ***** válasza:
Mind a két gyermekemnél kellett tápszeres pótlás,mert nagyon kevés tejem volt, az is elapadt, nem betegesek, a fiam 2éves koráig 2szer volt beteg, majd ovikezdéskor többször, kislányom sem beteges, bár hamarabb elkapja a bátyótól, barátnőm 3 gyereke kizárólag anyatejes volt, még nyáron is állandóan betegek,nemhogy télen.
2014. máj. 27. 14:43
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem a császáros szülésem után (trauma ért) nem indult be a tejem, semmi ne, volt, így maradt a tápszer, most 2,5 éves nagyon ritkán beteg, nem veszem észre hogy hátrány érte volna e miatt, a bátyjával tudom összehasonlítani aki anyatejes volt...
2014. máj. 27. 14:47
 4/12 anonim ***** válasza:
Mindkét gyerekem picike kora óta tápszeres volt. Egyik már 4,5 éves a másik 10 hós, de nagyon ritkán betegek.
2014. máj. 27. 15:05
 5/12 anonim ***** válasza:
Kisfiam 5.-én lesz 4hós és már másodszor náthás,pedig születése óta kizárólag anyatejes... (mondjuk nálunk a Bátyus ovis, és elég sok betegséget hazahoz:( Szóval szerintem nincs összefüggés a kettő között...
2014. máj. 27. 15:31
 6/12 anonim ***** válasza:
2 éves a fiam, 3 hetes kora óta teljesen tápszeres. Eddig háromszor volt náthás, de csak kis orrfolyás és köhögés volt az egész, az antibiotikumot szerencsére hírből sem ismeri. Butaság, hogy a tápszeres gyerekek betegesebbek.
2014. máj. 27. 19:03
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugodtam.Sajnos sokan furcsán néznek az emberre,ha nincs teje és tápszerezik....
2014. máj. 28. 15:05
 8/12 anonim ***** válasza:
Az én 15 hónapos kislányom is születésétől fogva tápszert kap. Eddig 1-szer volt lázas.
2014. máj. 28. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem 10 hónapos a kisfiam, az első hónapban vegyesen kapta a tápszert anyatejjel, de még sosem volt semmi baja.
2014. máj. 29. 16:24
 10/12 anonim válasza:
Az én kislányom 11 hónapos.Később indult meg a tejem ezért kapott tápszert. Aztán nem is akarta elfogadni az anyatejet. Eddig 1x volt beteg.
2014. máj. 29. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!