Te mit tennel a helyemne?
Figyelt kérdés
30 eves vagyok van egy közel 4 evesem.egy 1 eves gyermekem.szeretnek meg egy babat.ma voltam a munkahelyemen megszünt kifizettek uj cêg nem vett at. Gyeden vagyok visszamenni oda mar nem tudok.ugy volt visszamegyek dolizni egy evre ugy lesz lesz utana meg baba. De igy nem. Most inkabb bevalalnam a babot közbe uj hivatast valasztok babazas utan meg kariert epitenek.2014. jan. 28. 14:38
1/7 A kérdező kommentje:
Nem jo helyre ment jelezzetek kerlek tegyek at
2014. jan. 28. 14:39
2/7 anonim válasza:
33 évesen én nem kezdenék valami vadonatújba, csak ha őrült fontos. Az eddigi végzettséged mi? Azzal nem találsz munkát? Én egészen biztosan tisztáznám a jövőmet karrier szempontból, mielőtt belemegyek egy harmadik gyermek vállalásába.
3/7 anonim válasza:
Én munkanélkülinként nem vállalnék 3. gyereket, még akkor sem, ha jelenleg a férjem fizetéséből is meg tudna élni egy 5 fős család.
4/7 anonim válasza:
Én 29 évesen szültem az elsőmet, most 34 éves vagyok és van már három gyerekem. A régi munkahelyemre nem mehetek vissza. A terhességek meg gyedek alatt elvégeztem két OKJ-s tanfolyamot, és nagyon remélem, hogy el fogok tudni helyezkedni, és karriert építeni. Szerintem a mai világban egyáltalán nem biztos, hogy most hirtelen két gyerekes anyukaként el tudsz helyezkedni a szakmádban, vagy legalábbis néhány év múlva három gyerekkel nagyjából ugyanannyi az esélyed.
5/7 A kérdező kommentje:
Szakacs felszolgalo vagyok de nem abba doliztam
2014. jan. 28. 14:47
6/7 A kérdező kommentje:
Gyâmügybe szeretnek msajd dolizni ezert mwgyek majd kepzesre
2014. jan. 28. 14:48
7/7 anonim válasza:
mi az hogy dolizni? talán dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!