Mit tennél ha az elsős gyerekeddel ezt csinálták volna?
Mentem a suliba a fiamért, az udvaron kell várni. Jött ki az osztály, de a fiam sehol sem volt. Gondoltam biztos még öltözik vagy WC-n van, vártam türelmesen. Majd a kis barátjának az anyukája felhív, hogy "ellopta" a fiamat, itt vannak a házunk előtt.
Azt hittem eldobom az agyamat! Először is, hogy gondolta, hogy fogja és elviszi. Tegyük fel, hogy jót akart, de nekem pont lett volna suli után egy pár dolgom, amit vele együtt intéztem volna.
Vélemény?
Nekem nem eppen azzal lett volna "gondom", hogy "lett volna meg mas dolgom iskola utan vele", hanem azzal, hogy hogyan meri az iskola szuloi beleegyezes nelkul (minimum irasos engedellyel) kiadni mas, akar ISMERETLEN embernek a gyermekem?!
Szoval, azert kicsit elbeszelgetnek a tanarnenivel is meg a masik anyukaval is, hogy ez nem vicces egyaltalan.
Es, ha nem hiv fel? Akkor ott allsz orakig es majd elkezdesz panikolni? Hivod a rendorseget, stb.. Szoval, ez azert kicsit durvabb dolog ahhoz kepest, hogy "letg volna mas dolgod" miatt "haborogsz" elsonek.
5 perc múlva mentem volna fel az osztályba.
Az a szokás, hogy a tanár lekíséri őket, és felmegy a fél 5-ösökhöz. Nem várja meg míg mindenkiért megjönnek.
Attól félek, ha szólok neki akkor a gyerek issza meg a levét és még neki áll feljebb (tanárnak).
Az anyukának szóltam már.
A gyereked nem tudta, hogy mész érte?
Anyukája azt hiszi, hogy elsősként egyedül jön-megy suliba és senki nem vár rá lent????
Nem értem a másik szülőt, honnan jött az ötlet, hisz kis elsősökért szoktak menni a szüleik. Én nem bírom, ha nem tudom, hol a gyerekem, irtó érzékenyen reagáltam volna, ismerem magam. :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!