Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit tennél ha az elsős gyereke...

Mit tennél ha az elsős gyerekeddel ezt csinálták volna?

Figyelt kérdés

Mentem a suliba a fiamért, az udvaron kell várni. Jött ki az osztály, de a fiam sehol sem volt. Gondoltam biztos még öltözik vagy WC-n van, vártam türelmesen. Majd a kis barátjának az anyukája felhív, hogy "ellopta" a fiamat, itt vannak a házunk előtt.

Azt hittem eldobom az agyamat! Először is, hogy gondolta, hogy fogja és elviszi. Tegyük fel, hogy jót akart, de nekem pont lett volna suli után egy pár dolgom, amit vele együtt intéztem volna.

Vélemény?

2014. jan. 22. 16:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
megkéárném hogy legyen szives legközelebb szolni ha el akarja hozni.
2014. jan. 22. 16:29
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért ez durva. Én megmondanám neki, hogy tudom, hogy nem akart rosszat, de legközelebb az ilyet előre beszéljétek meg, mert aggódtál és amúgy is lett volna dolgod suli után, és már nem akartál hazamenni stb.
2014. jan. 22. 16:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
A tanítónő sem "adhatná ki" másnak, csak ha előzetesen meg volt beszélve.
2014. jan. 22. 16:31
 4/13 anonim ***** válasza:
75%

Nekem nem eppen azzal lett volna "gondom", hogy "lett volna meg mas dolgom iskola utan vele", hanem azzal, hogy hogyan meri az iskola szuloi beleegyezes nelkul (minimum irasos engedellyel) kiadni mas, akar ISMERETLEN embernek a gyermekem?!

Szoval, azert kicsit elbeszelgetnek a tanarnenivel is meg a masik anyukaval is, hogy ez nem vicces egyaltalan.

Es, ha nem hiv fel? Akkor ott allsz orakig es majd elkezdesz panikolni? Hivod a rendorseget, stb.. Szoval, ez azert kicsit durvabb dolog ahhoz kepest, hogy "letg volna mas dolgod" miatt "haborogsz" elsonek.

2014. jan. 22. 16:32
 5/13 A kérdező kommentje:

5 perc múlva mentem volna fel az osztályba.

Az a szokás, hogy a tanár lekíséri őket, és felmegy a fél 5-ösökhöz. Nem várja meg míg mindenkiért megjönnek.

Attól félek, ha szólok neki akkor a gyerek issza meg a levét és még neki áll feljebb (tanárnak).

Az anyukának szóltam már.

2014. jan. 22. 16:41
 6/13 A kérdező kommentje:
Négyes! ELŐSZÖR IS azt írtam, hogy hogyan gondolja, hogy fogja és elviszi! Az már csak "hab a tortán", hogy mást is akartam csinálni!
2014. jan. 22. 16:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem akart rosszat, de ez akkor sem volt túl jó ötlet. Szerintem én szivinfarktust kapnák, ha mennék a fiamért, és nincs ott.. Viszont azért a tanárnönek is szólnék, mert hát ennyi erövel egy vadidegen elmebeteg is elvihetné a gyerköcöket a suli elöl. Annyi rosszat hallani manapság sajnos.....
2014. jan. 22. 16:55
 8/13 anonim ***** válasza:

A gyereked nem tudta, hogy mész érte?

Anyukája azt hiszi, hogy elsősként egyedül jön-megy suliba és senki nem vár rá lent????

Nem értem a másik szülőt, honnan jött az ötlet, hisz kis elsősökért szoktak menni a szüleik. Én nem bírom, ha nem tudom, hol a gyerekem, irtó érzékenyen reagáltam volna, ismerem magam. :$

2014. jan. 22. 16:55
 9/13 A kérdező kommentje:
Előbb ment 10 perccel az ő fiáért. Gondolom akkor már öltözhettek.
2014. jan. 22. 16:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Hú, ahogy a magam vehemenciáját ismerem, nem tette volna zsebre az anyuka amit mondtam volna neki!
2014. jan. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!