Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Tápszeres lett a négy hónapos...

Tápszeres lett a négy hónapos fiam. Mikor csináljam meg a tápszert, hogy éjszaka ne ordítson annyit?

Figyelt kérdés
2013. dec. 18. 20:17
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
30%

Megkaptad. Tolem tuti.

Te vagy az okos igen mert allni hagyod a tapszert. Menjel akkor szedj a kukabol is neki vmit enni attol se lesz semmi baja csak egy napja all ott. Nagyokos!!! Inkabb szerintem az utan legyel ilyen bolcs ha szurolt egy kis esz is beled.

2013. dec. 19. 19:32
 22/32 anonim ***** válasza:
24%

Harom eves, ket eve nem kapott tapszert, jol van a gyerek, koszonom. Konzultaltam orvossal, vedonovel, ezert csinaltam igy.

Kerdezo, ha azert izgulsz, nehogy az apuka felebredjen, akkor tessek beadni a valopert.

2013. dec. 19. 20:56
 23/32 anonim ***** válasza:
56%
Azért azt nem értem, miért fogyna több, ha frissen készítem?
2013. dec. 20. 13:42
 24/32 anonim ***** válasza:
Olyasmire gondoltak, hogy kiöntenéd x idő után, és csinálnál frisset. Mert a gyerkőc mondjuk alszik tovább.
2013. dec. 20. 14:00
 25/32 anonim ***** válasza:
40%

Szia!

Sokan adtak jó tanácsot.

Nekem viszont, lenne egy kérdésem.

Egyáltalán nem akar már cicizni a fiad?

Ha még esetleg mutatna hajlandóságot arra, hogy bekapja a cicidet, akkor próbálkozz vele!

Ha sikerül, és vissza tudod szokatni a szopásra, akkor sok örömben lesz részed!

Ráadásul sokkal könnyebb éjjel odafordulni a babádhoz, melegíteni sem kell, mindig jó a hőmérséklete az anyatejnek, nem romlik meg, és sokkal szorosabb az anya gyerek kapcsolat!

Van egy kis készülék, ami azoknak az anyáknak jó, akik még szoptatnak, de kevésnek tűnik a tejük.

A SZOPTANÍT

Amúgy, csak megerősíteni tudom azt az anyát, aki azt írta, hogy vedd ölbe a babádat, akár hordozókendőbe, vagy más hordozóeszközbe, a lényeg, hogy legyen veled, és lássa, hogy készíted neki a hamit.

A férjed pedig ha felébred, majd visszaalszik!

Az enyém is felébredt, sőt régebben a gyerekek is!

Még sem dölt össze a világ!

Élnek, virulnak, és a pici is idővel 3 éves lett!

2013. dec. 21. 06:52
 26/32 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szopik és tejem sem nagyon van már. Ha éjszaka felkelek azt sem tudom hol vagyok arcal nemhogy még hurcoljam magammal.
2013. dec. 22. 11:23
 27/32 anonim ***** válasza:
29%
Szia! Én előre elkészítem az esti adagot beteszem a hűtőbe. Mikor ébredezik ami nagyjából mindig azonos időben van akkor kimérem az adagot a cumisüvegbe és forró vízbe állítva meglangyosítom. 3 hós a kislányom és 2 hónapja kap tápszert. A védőnő, a kórház és az orvos szerint is eláll egy napig a hűtőbe. A másik lányom 11 éves. Már akkor is így csináltam és akkor is ezt tanácsolták. Szóval ha a sok kommentet nézem akkor már 10évvel ezelőtt is hülyék lehettek az orvosok és most is mindenki :) Abban viszont nagyon igaza van mindenkinek, hogy a férjed kibírja. Majd visszaalszik. Végül is nem neki kell éjszakákon keresztül felkelnie és ezt végigcsinálni!!!!!!!
2013. dec. 23. 07:02
 28/32 anonim ***** válasza:
45%
Hidd el, hogy érdemes még erőltetni a szopit. Én is kómás voltam éjjel, de még fejni is felkeltem, hogy reggelre legyen még több tejcsi. Annyiból nem vinném én sem magammal tápszert készíteni, hogy ha világost lát lehet, hogy nehezebben alszik utána vissza.
2013. dec. 23. 20:16
 29/32 anonim ***** válasza:

Szia!

A nagyobbik gyermekem 5 hónaposan ta abba a szopizást, nem erőltettem, mert nem tudtam, hogy vissza lehetne hozni a tejem. A tápit este felforraltam a vizet, cumisüvegbe raktam, egy másikba kimértem a tápit, 20 mp alatt megmelegedett összeöntöttem és kész. Addig kibírja a párod is!!!!! .....Viszont a lányomat 13 hónapig tudtam szoptatni, mindig visszahoztam a tejmennyiséget, ameddig akarta ő is! Sokat tettem cicire, ha kevesebb volt. Pedig én nagyon szigorúan próbáltam tartani a 3 ill. 4órát, de nem görcsösen! Szóval próbáld meg ha nem megy akkor marad a tápi, nem lesz tőle semmi baja, én is azon nőttem fel.... Ja én nem tartogattam a tápszert a hűtőbe, frissen készítem ( 19 hónapos a lányom még Junior italt iszik).

2013. dec. 24. 23:06
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Ordít????? Fel a Tajgetoszra vele. Hátha kell valakinek "sírósan" is.
2013. dec. 25. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!