Baj, ha nem olyan arányban készítjük a tápszert, ahogyan a dobozon írja?
Figyelt kérdés
A dobozon az van, hogy 30ml vízhez 1kanál tápszer.
Ha 150ml vízhez 5kanál helyett csak 4et tennék rendszeresen, az ártana a babának? És ha igen, akkor mit? Köszönöm.
2013. dec. 17. 11:16
11/12 anonim válasza:
én letépném a férjem fejét! Mit kutyulgat ő? Ki kérte meg, hogy "spóroljon" a tápszerrel? Legközelebb, ha nem állsz mellette, nem is tesz a vízbe semmit, és akkor még tovább tart. Adj neki kenyeret, és csak a felét kend meg vajjal, nehogy elfogyjon a többi!
Bocs, de ezen én úgy felháborodnék....
12/12 anonim válasza:
Nem lesz tőle baja ,max nem lakik jól és könnyebben fog kakilni. Nekem amikor szorulós volt a babám azt mondta az orvos ,hogy minden alkalommal plusz 10-20 ml vízzel csináljam neki hígabbra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!