3-4 hete van kibontva a milumil ha start tápszer oda adhatom neki pótlásnak?
Figyelt kérdés
9 hetes a babám és csak 1* evett belőle2013. nov. 15. 11:49
11/14 anonim válasza:
9.
te beszélsz más véleményének a tiszteletben tartásáról?! a ti táborotok pontozott le minket és te beszélsz dühös, "kikérem magamnak" stílusban. én nem vagyok dühös csak le vagyok döbbenve. akkorismégmostisjusztiscsakazértis :))))
12/14 A kérdező kommentje:
Jaj még összevesztek itt egy kérdésen?
Köszönöm a válaszokat!
2013. nov. 15. 16:50
13/14 anonim válasza:
3 héttel felbontás után ki kell dobni. Én is egyszer használtam mert orvosnál ültem órákig, nem így volt tervbe véve és nem vettem ki fagyasztóból tejet. Nagyon jól jött hogy kiváltottuk a tápszert. 3 hét után nem dobtam ki, hanem completta helyett tette a férjem a kávéba. A szopi tanácsadó szerint a legjobb táplálék kiegészítő, miért dobnám ki.Ha anyatej helyett adják akkor jobb nem lehet.
14/14 anonim válasza:
Kipróbáltam, amit az utolsó írt... Arra nem számítottam, hogy ilyen kegyetlenül rossz íze van a tápnak! És nem megromlott, ez magától ilyen borzasztó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!