Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Igaz, hogy a SOTE 2-n csak a...

Igaz, hogy a SOTE 2-n csak a kitolásnál visznek a szülőszobába?

Figyelt kérdés
Sajnos erre vonatkozóan a neten csak régebbi fórumokat találtam (2008,2011), ahol arról beszélgettek az anyukák akik a Sote 2-n szültek, hogy csak a kitolás szakaszánál viszik a kismamát a szülőszobába. Egészen addig a közös vajúdóban van a többi kismamával. Valaki aki esetleg az elmúlt hónapokban szült ott, tudna nyilatkozni? Szerintem ez GÁZ! Nyilván nem várja az ember, hogy olyan körülmények legyenek mint egy magánkórházban, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mások előtt történik ez. Nyugtassatok meg, hogy ez az állapot régen volt! :(
2013. nov. 11. 15:59
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy leírtad! :) Olyan jó ezt olvasni! :)

Már nem is szeretnék váltani úgy érzem!

Kellemes Babázást kívánok! :)

2013. nov. 14. 10:08
 22/23 anonim ***** válasza:

2 ujjnyival menj sétálni és majd meglátjuk? hűű..

én szintén két ujjnyival mentem be, hívták a szülésznőmet rögtön, feltettek ctg-re, és egy óra múlva már a szülőszobán voltunk.

2013. nov. 20. 22:55
 23/23 anonim ***** válasza:

mert a méhszáj még nagyon fent volt..a kettő meg nem passzol:)

egyébként jól döntött, mivel csak 22.35kor bújt ki a fiatalember

2013. nov. 21. 10:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!