Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Igaz, hogy a SOTE 2-n csak a...

Igaz, hogy a SOTE 2-n csak a kitolásnál visznek a szülőszobába?

Figyelt kérdés
Sajnos erre vonatkozóan a neten csak régebbi fórumokat találtam (2008,2011), ahol arról beszélgettek az anyukák akik a Sote 2-n szültek, hogy csak a kitolás szakaszánál viszik a kismamát a szülőszobába. Egészen addig a közös vajúdóban van a többi kismamával. Valaki aki esetleg az elmúlt hónapokban szült ott, tudna nyilatkozni? Szerintem ez GÁZ! Nyilván nem várja az ember, hogy olyan körülmények legyenek mint egy magánkórházban, de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mások előtt történik ez. Nyugtassatok meg, hogy ez az állapot régen volt! :(
2013. nov. 11. 15:59
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
én egy éve szültem, akkor még így volt.
2013. nov. 11. 16:06
 2/23 anonim ***** válasza:
Szerintem függ attól is, van-e fogadott orvosod, fogadott szülésznőd.. sajnos sok minden függ manapság már ettől. De az is számít, épp mennyien vannak, most hétvégén 12-en szültek meg a front miatt, mikor a szülőszobalátogatáson voltam, senki nem volt egyik szülőszobában sem, 3-4 ember volt a két vajúdóban.. ha van üres szülőszoba, és közel vagy már, szerintem lehettek a szülőszobában a férjeddel, meg a szülésznőddel. Én legalábbis így értelmeztem, amit az enyém mondott. De jövő héten már tapasztalatból is tudok írni remélhetőleg :)
2013. nov. 11. 16:08
 3/23 anonim ***** válasza:

első vagyok. mindenkinek volt fogadott orvosa és szülésznője is és mégis mindenki a vajúdóban volt. a szülőszobán nem lehet valaki órákat. valóban csak akkor visznek oda, amikor a méhszáj teljesen eltűnt és már lehet nyomni is. mi hárman voltunk a vajúdóban, hogy tovább sokkoljalak, ágytálba kellett pisilni, mert iv volt bekötve és nem akarta a szülésznőm, hogy mozogjak vele. és nem volt függöny az ágyak közt, ott cserélgette a véres lepedőket.

2 hete szültem ott

2013. nov. 11. 16:17
 4/23 anonim ***** válasza:
bocsánat egy éve és két hete pontosan :D, picit félreérthető lett így
2013. nov. 11. 16:19
 5/23 anonim ***** válasza:

Nagyon meglepödtem, h ezt írjátok.

2 éve szültem ott, és nem így volt. A vajúdóban indították a szülést, 2 óra múlva (amikor még minimális fájásaim voltak) mondta a szülésznö, h menjünk át a szülöszobára. Ott még 4 óra volt, ebböl kb fél óra lehetett, amikor már nyomási ingert éreztem. Sokáig ott csak egy labdán ültem.

Én többször láttam ott szüléseket gyakorlatokon, és órákig is a szszobán voltak a kismamák. mondjuk tényleg attól is függ, van-e szabad szoba.

Most a felújítás, más helyszín miatt is lehet máshogy...

2013. nov. 11. 16:30
 6/23 A kérdező kommentje:
Neeeeeeeee! :( Borzasztóan elszomorít! Eddig nagyon vártam a szülést! Én csak egy szobát szerettem volna, ahol Apukával kettesben (természetesen doki, szülésznő, ápolónő stb) lehetek fájdalmaim közepette! Tudom vagyunk így ezzel még páran! Gondolom senki nem akar másik 6 idegen vajúdó anyukával és kispapával lenni. Nem is értem! Engem az lep meg, hogy akkor sem nagyon engednek a szülőszobába, hogy ha üres. Van olyan kórház, ami nem így működik? Tapasztalat vagy hallottak alapján?
2013. nov. 11. 17:28
 7/23 anonim ***** válasza:
Mikor én voltam bent, 3 ujjnyi tágulásnál már mindenkit a szülőszobára vittek (visszatartáson voltam egy egész éjszakát a vajúdóban). Nekem volt szülésznőm, a vajúdóban szüléskor nem is jártam, igaz, mire beértem, szűk 3 ujjnyira nyitva voltam.
2013. nov. 11. 17:44
 8/23 A kérdező kommentje:
Akkor most egy kicsit megnyugodtam! Az a baj, hogy én már annyi rosszat olvastam a sote 2-ről. De semmi nem érdekelt. Kibírom azt a 3-4-5 napot is szülés után, bármilyenek a körülmények... de ez azért sokkolt. A választott orvosom miatt szülök csak ott. Nagyon bízom benne, de még így is fontolgatom, hogy váltok. Csak már időm sincs sok.
2013. nov. 11. 18:01
 9/23 anonim ***** válasza:
Kinel fogsz szulni?
2013. nov. 11. 18:36
 10/23 A kérdező kommentje:

A Cseh Erika Doktornőnél. Egyébként tényleg egy tündér és maximálisan meg vagyok elégedve vele szakmailag is! :)

Lehet, hogy nem kellene annyit olvasgatnom a neten és lesz ami lesz!

2013. nov. 11. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!