Igaz, hogy a SOTE 2-n csak a kitolásnál visznek a szülőszobába?
Utolsó cagyok. Akkor leírom részletesen.
1. szülés (ikrek)2007 : 3.30 érkezés kórházba, magzatvízelfolyással - azonnal szülőszoba, szülés 17.10 - kor
2. szülés 2008: indítás 8.00 - kor vajúdóban oxyval, 3 ujjnyi máhszájnál szülőszoba (19.00), szülés 19.45
3. szülés 2010: érkezés kórházba 3.30 magzatvízelfolyással, azonnal szülőszoba, szülés 12.56
4. szülés 2012: érkezés 13.00 vajúdóba magzatvízelfolyással, fájás nélkül - oxít csak 20.00 kor kaptam meg, 3 ujjnyi máhszájnál szülőszoba 21.30 - kor, szülés 2.30
5.szülés 2013: érkezés fájásokkal 19.30 vajúdóba, 2 ujjnál szülőszoba 21.00- kor, szülés 0.13
Köszönöm, hogy leírtad! :) Nekem ezzel sokat segítettél, mert ez így viszont nem tűnik egyáltalán embertelennek. Csak akkor nem tudom hova tenni, hogy más kismamával miért nem így történt! :(
Szerintetek ha bízom a dokiban akihez végig jártam terhesgondozásra, de ellenszenvet érzek ( ha akarom ha nem) a kórház ellen ahol ő általa szülni fogok, érdemes mást keresni vagy maradjak? Kicsit félek, hogy ez az érzés kihat a szülésemre is. Ti ilyen helyzetben mit csinálnátok?
A 2. választ küldő kismamának üzenem, hogy jövő hétre egészséget és könnyű szülést kívánok! :) Ha lesz időd, várjuk a tapasztalatokat! :)
Én pénteken jöttem ki a tömő utcából és csak jót udok mondani.
3 személyes a vajúdó, és nagyon kultúrált. 3 ujjnyira tágultam amikor átkerültem a szülőszobára ami egyágyas, tehát lehet bent kisérő és nem zavar más. Nem volt fogadott szülésznőm, de végig volt mellettem segítség. Szülés után két órát pihenhettünk még együtt a fiammal.
Gratulálok a Babádhoz utolsó előtti! :)
Azt megkérdezhetem, hogy a kórházban töltött napok alatt Veled volt végig a Kisfiad? Vagy ez, hogy működik? És azt esetleg megkérdezhetem, hogy hány órát vajúdtál?
Hűűűűű nagyon köszönöm, hogy leírtátok ezeket Lányok! :)Így már jól hangzik! Kellett ez a megerősítés számomra!
Azt egyébként én is hallottam, hogy nagyon jó kórház, ha ne adja isten van valami probléma..... És most ez az elsődleges. :)
Ráadásul azon is gondolkodtam, hogy ha sokan szülünk egyszerre, akkor mehetek én bármelyik kórházba, ha nincs szabad szülőszoba, gondolom mindenki ott vajúdik ahol van hely! :D nem?
Na most megint megjött a kedvem a szüléshez. Lehet, hogy beteg vagyok de én nagyon várom! :D Tudom, hogy meg fogok őrülni a fájdalomtól, és iszonyat kínok között fogok könyörögni fájdalomcsillapításét (annak ellenére, hogy kijelentettem az uramnak és a dokinak is, hogy TILOS nekem bármilyen szert beadni) de olyan izgalmas ez az egész!
És kettes Te fogadtál szülésznőt? Mit érzel így a finishben? :)
17-es vagyok
köszönöm:)
kettőkor bementem egy sima ellenőrzésre...akkor látta a doki, hogy 2 ujjnyi vagyok...elküldött sétálni, hogy négyre menjek vissza és eldönti, hogy aznap vagy egy hét múlva szülünk...4kor bekerültem a vajúdóba...talán egy, órát kettőt voltam ott amikor átmentem a szülőágyra mert három ujjnyi lettem...22.35kor bújt ki a fiam...két órát együtt voltunk még a szülőszobában aztán engem felvittek az ötödökre őt a hatodikra, hogy reggel 6ig pihenjek, birjam ki nélküle
Utánna már csak az kötelező, hogy 9től 10ig a babákat le kell adni fürödni, egyéb időben a mama dönt arról, hogy mennyit van a babával
Nagyon biztonságban éreztem magam végig a szülés alatt, szerintem ez a fontos...a baba minden rezdülését figyelték odabent:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!