Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » 7 hetes kislányom sajnos...

Bakos Erna kérdése:

7 hetes kislányom sajnos tápszeres, rettentő nehezen kakil. Erőlködik, de csak pukizgat. Mit adhatok neki, hogy könyebb legyen?

Figyelt kérdés
Már probáltam cukros vízet, cukros kamilla teát, sima köménymagos teát, háromszor váltottunk tápszert, két hét alatt, de semmi. Ha lázmérőzöm, akkor megnyugszik, de nem lázmérőzhetem folyton. Egyébként a lázmérővel sem tud sokat kakilni.

2013. szept. 14. 20:31
 1/7 anonim ***** válasza:
lehet kapni patikában rá kupot de sztem nézesd meg dokival!
2013. szept. 14. 20:50
 2/7 anonim ***** válasza:

Milyen tápszert esztek?

Nekem is hasonló volt a fiam. A Nestlé Beba HA tapszertol nem tudott kakilni. Elvittuk dokihoz aki a Milumil Komfort tápszert írta fel neki. Ez kifejezetten szorulasos babaknak van. Ettől már tudott kakilni magától.

2013. szept. 15. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 17. 08:19
 4/7 anonim válasza:
Nálunk is volt ilyen, de nálunk "csak" az volt a baj, hogy túl töményre csináltam a tápszert. (Persze az utasítás szerint, de ez a fiamnak ez túl tömény volt.) Hígabbra kevertem, és megoldódott a dolog. (Felnőtteknél is okoz szorulást a kevés folyadék fogyasztása.)
2013. szept. 17. 13:16
 5/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha már régebb ideje van ez, akkor nem ártana orvossal megnézetni.
2013. szept. 17. 13:18
 6/7 KariGyorgy válasza:
Ha mar semmi nem segit akor probald meg a glicerines beontest. Mi nemetorszagban vetuk "Babylax" neven. Instant hatasa van.
2013. szept. 23. 22:22
 7/7 anonim válasza:
hashajtó
2013. szept. 30. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!