Hajzerbarbi21 kérdése:
4 és fél hónapos a kislányom sajnos tápszeres, uzsonnára gabonapép?
Figyelt kérdés
Elkezdtük a hozzátáplálást egy kis almával tízóraira, az lenne a kérdésem hogy uzsonnára adhatok e neki Babyalove bio HA teljes kiőrlésű gabonapép kölesből? Megkóstoltattam vele pár kis kanállal és nagyon ízlett neki, tápszerrel készítettem el. Ettől nem lesz baja adhatok neki? Vagy inkább ne adjam?2013. aug. 12. 19:21
1/6 anonim válasza:
ha már evett almát, végül is, miért ne....
a sinlacot próbáltátok? abban vitaminok is vannak
2/6 A kérdező kommentje:
azt még nem próbáltuk, azt receptre lehet kapni? Vagy anélkül is meg lehet venni? És mennyibe kerül?
2013. aug. 12. 20:19
3/6 anonim válasza:
Gondolom rá van írva a dobozára, hogy mikortól adható. Nekünk másfajta van itthon, az 6 hónapos kortól adható és én nem is adtam hamarabb. Én ilyenkor még csak almát, répát és sütőtököt adtam.
4/6 A kérdező kommentje:
4 hónapos kortól lehet:) köszönöm a válaszokat
2013. aug. 12. 21:52
5/6 anonim válasza:
nyugodtan adhatsz neki főleg ha 4 hónapos kortól lehet adni neki. én éppen holnap fogok ki váltani egy étkeztetést iga én teleppel mert azt imádja nagyon :)
6/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm a válaszokat :)
2013. aug. 13. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!