Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Mennyire tartjátok etetésnél...

Mennyire tartjátok etetésnél a 3 órás szabályt?

Figyelt kérdés
ha pl 2 óra múlva éhezik meg, akkor megpróbáljátok húzni az időt, vagy adtok neki enni? Nem borul a napirend?
2013. júl. 31. 16:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A tápszernél be kell tartani a 3órát, ennél gyakrabban nem jó, ha eszik a baba! Ha hamarabb éhes, azt jelenti, hogy előzőleg keveset evett, próbálj meg neki többet adni, ne amennyi a dobozra van írva. Pl. 3 hónapos babánál 180 ml, lehet a te babád a 210 ml-t is simán megenné, próbáld ki! Szerintem ez lesz a megoldás!
2013. aug. 17. 01:52
 12/13 A kérdező kommentje:
sajnos nem minden baba működik tankönyv szerint. az enyém pl nem azért eszik kevesebbet, mert nem adok neki!!! nem akarok én rajta spórolni! a tápszer nagy részét kiborítom, mert egyszerűen nem kell neki. se kevesebbet, se többet nem hajlandó enni, mint ami neki kell.
2013. aug. 17. 09:59
 13/13 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok! Az enyém sem működik, sőt egyik baba sem a tankönyv szerint! Lehet nem eléggé tápláló a tápszer amit kap?! Vagy más miatt sír? Fáj a pocakja? Lehet jobb lenne a háziorvossal vagy védőnővel beszélni erről! Egy ismerősőmnek a kislánya sokat sírt, azt hitte éhes, sűrűn etette, végül kiderült a veséjével volt baj!
2013. aug. 17. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!