Anyukák, akik anyatejről átálltatok tápszerre, kérdezhetek?
Figyelt kérdés
Mivel már a kezdetektől kevés tejem volt, kisbabám a tej mellé tápszerkiegészítést kapott. Most 2 hónapos, és úgy tűnik, hogy teljes mértékben át kell állnunk a tápszerre. Azt szeretném kérdezni, hogy Nálatok milyen változásokat okozott az átállás (ha voltak egyáltalán). Értem ezalatt az alvási szokásokat, a kakit, közérzetet, pocit.. bármit, ami eszetekbe jut. Köszi előre is!2013. máj. 31. 20:57
11/14 anonim válasza:
Általában napi 1x, aztán amikor már evett mást is, előfordult, hogy 2x. Anyatejes korában napi 2-3x. Az átálláskor beállt a napi 1, azzal az egy problémás pár nappal, amikor nem jött.
12/14 A kérdező kommentje:
És amikor átálltatok teljesen anyatejre, a kicsi hasa evés után fájdogált? Ha igen, az majd elmúlik, miután megszokta, hogy már csak tápszer van..? Mert nálunk az van, hogy eszik, aztán nyöszörög, húzza fel a lábát. Aztán kis idő múlva (változó, hogy percek, vagy akár fél óra) abbahagyja.
2013. jún. 1. 22:11
13/14 anonim válasza:
Mármint anyatejről a tápszerre, ugye? Nálunk az volt, hogy az anyatejtől fájt a pocija, a tápszertől meg kevésbé. Már akkor is jobb lett, amikor csak néha kapott tápszert. Nekünk nagyon bevált az Infacol. Rá van írva, hogy tartósan kell adni, valóban pár nap után nagyon hatott, előtte is látszott kis javulás. Én tornáztattam, masszíroztam, semmi. Csak ez hatott. 4 hósan elmúlt, mintha sose lett volna. Egyébként a lányomnál is. Csak mivel ős anyatejes volt, és Infacol sem volt, jobban szenvedett. A dokink szerint a tejem olyan túl tápláló lehetett valószínűleg, nem tudom.
14/14 anonim válasza:
Szia mi pont ugy voltunk mint te én is csak kb 2 hónapos koráig tudtam szoptatni de már a tápszert első héten kapta pótlásnak majd átáltunk csak tápszerre és nekünk szerencsére nem volt különösebb gondunk se hasfájással se széklettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!