Anyukák, akik anyatejről átálltatok tápszerre, kérdezhetek?
Az alvás jobb lett, a széklettel viszont rengeteg gondunk akadt... csak szélcső segítségével tudott kakilni. Aztán végre rátaláltunk egy tápira, ami szerencsére megkönnyítette a dolgot!
Ez az egy gondunk volt vele.
Nálunk is így volt, szinte szó szerint. Az alvásban semmilyen változás nem volt. Pontosan ugyanakkor kelt enni tápszert, mint előtte anyatejet. Volt amikor csak anyatejet kapott, mert kaptunk, volt olyan, hogy fele-fele tej és tápszer és utána csak tápszer. Az alvás mindhárom esetben ugyanúgy alakult.
A lányunknak szorulást okozott a tápszer, de csak azért, mert nagyon bukós volt és AR-es tápszer kellett neki. A sima tápszerrel nem lett volna gond. A közérzetében nem volt változás. Ami negatív volt, hogy a tápszertől sokkal nehezebben hízik és ez még most 9 hónaposan is probléma.
nálunk jobb lett az alvás, a kaki fixen volt 2 naponta, azzal sem kínlódott, hízni normál tempóban hízott/hízik, nem kövér, még csak nemis vaskos, hosszú baba:)
az étkezések közti idő is nyugisabb volt, mert jóllakott!!!
Illetve nekem nagyon jót tett a lelkemnek, én nem akartam tápszert adni, ördögtől valónak gondoltam,szoptatni akartam, de nem ment.Aztán mikor elkezdtük a tápszerezést, mintha egy kő esett volna le a szivemről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!