Tápszeres babát hogy nyugtattok meg?
10 napos a babám, tápszeres, mérhető mennyiségű tejem nincs sajnos, nála nem játszik az hogy mellre teszem megnyugodni, csak ordít rajta:(.
Kézben viszonylag jól elvan, de ha nem alszik el evés után, 1 óra után már keresi a kaját, sír. De óránként meg gondolom nem kéne tapszerrel tömni(?), az etetésekkor rendes mennyiséget eszik.
Cumit nem nagyon szeretnék adni neki, de lehet azt kellene?
Lehet buta kérdés/ötlet mert nekem anyatejes a babám, de ha csak siman mellre teszed hogy komfort szopizzon?
Lehet csak cumizna kicsit hogy "megnyugodjon". Viszont ha nem szeretnéd mellre tenni én cumit választanék.
(Nekem cumizik a lányom így is H anyatejes de csak alvasnál utazásnal babakocsizásnál)
A fiam ha 2 hétig cumizott sokat mondok. Azóta sem fogadta el.
A cici meg. Mivel semmi nem jött belőle nem volt tejem idegbe sírta magát.
Nála az volt a megnyugtató, ha mellkasomra fektettem. Simogattam a fejét, hátát. Ha nagyon nyűgös volt akkor levettem a pólóm, hogy a bőröm érezze.
A férjemnél is így nyugodott meg.
Elmúlt már egy éves, ha beteg vagy olyanja van még mindig ez nyugtatja meg hogy elfekszik rajtam, vagy a férjemen és hozzánk bújik.
Tápszeres babánál is lehet igény szerint etetni. Én is úgy csinaltam később állt be neki, hogy mennyi időnként kér enni. Olyan 3 hónaposan.
De mi az, hogy "keresi a kaját"? Nyitogatja a hűtőt? :D Ne haragudj, de nehéz elképzelni, hogy egy 10 napos gyerek máshogy ordít ha éhes, meg máshogy ha valami egyéb nyűgje van. És nem, semmiképp ne egyen óránként tápszert, max akkor, ha etetéskor nem eszik rendesen. Ha bepuszil egy normális adagot, akkor kizárt, hogy 1 óra múlva már éhes legyen.
A cumi oké, de lehet hogy többfélét is ki kell próbálni, mire egy beválik. Az én 2 gyerekem is csak alváshoz kapott cumit, nem volt nehéz a leszokás egyáltalán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!