Normális dolog, hogy egy 2 hónapos baba végigalussza az éjszakákat?
Tedd össze a 2 kezed és aludj jó nagyokat te is. Lányom volt ilyen, 6 hetes kora óta így aludt. Egy áldás. Ha szépen fejlődik, súlya gyarapodik akkor ez így pont jó. Csak más anyukáknak el ne mondd, mert utálni fognak érte.
Persze az sem kizárt, hogy lesz még máshogy is, de most élvezd.
Nem. És nem is egyedüli eset. Nekünk is így volt 1 hónapos korától.
A védőnő azt mondta, hogy semmiképp se keltsük fel, mivel a súlya, étkezése rendben volt.
Élvezd ki! Nekem 2-4 hónapos kora között így volt és imádtam!
Aztán jött a 4 hónapos alvásregresszió, a mozgásfejlődések, a fogak, a szepa stb és 4-24 hónapos kora között milliószor keltünk :(
Szurkolok, hogy nálatok így maradjon!
#2 válaszoló. Senki nem utál egy másik anyát érte, ha az nem kioktató!
A fiam 8, a lányom 7 hetes kora óta nem kel éjjel(este 8-tól-reggel 6 óráig történő alvást jelentett ez).
Már 12 és 4 évesek, nem is romlott el az alvásuk.
4 hónapos koráig átaludta a lányom is. Este 9től reggel fél7-7ig.
Aztán 4 hónapos kora után egyik napról a másikra óránként kelt.
Most 3 éves, még mindig 3-4x fenn van éjjel.
Az én (anyatejes) fiam onnantól alussza át az éjszakákat, hogy elmúlt a sárgasága és már nem kellett ébreszteni enni.
Kettő múlt, eddig szerencsére semmi nem borította az alvását, hihetetlen mázlink van vele 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!