Babám 2 hónapos viszont most váltanunk kellet az én egészségügyi problémám miatt tápszerre, és az lenne a kérdés hogy ezt hogy kell csinálni tehát ha felforralom a vízet majd a cumis üvegbe és úgy a tápszert bele utána ha vissza hűl utána cumisüveg?
Figyelt kérdés
Melegítőbe kell meg melegíteni?okt. 11. 06:38
1/4 anonim válasza:
Felforralod a vizet és hagyod hűlni. Ha már csak langyos, mehet a cumisüvegbe és hozzá a tápszer.
Én reggel felforraltam egy vízforralónyit, és a nap folyamán mikróban melegítettem egy egy adagot.
2/4 anonim válasza:
Én is pont úgy csináltam, mint az első válaszoló.
Még annyi, hogy mielőtt új adagot forraltam kiraktam cumisüvegbe a régi vízből, hogyha következő etetésig nem hűlne vissza a frissen forralt víz legyen hideg vizem. Ugyanilyen célra érdemes 1-2 üveg babavizet is tartani otthon biztos, ami biztos. (azt nem kell forralni)
3/4 anonim válasza:
Így, ahogy az előttem lèvő is írja. De fontos, hogy ha mikróba teszed, akkor csak a vizet melegítsd, ne a bekevert tápszert. 😊 Nem tudom milyen minőségű nálatok a csapvíz (nálunk nagyon rossz), így én palackozott vizet vettem és azt melegítettem, forralni sem kell.
4/4 anonim válasza:
Mikroba pont nem egèszsèges,de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!