Tapasztalataitok szerint,hol jobb szülni? Debrecen Klinika/ Kenézy/ Berettyóújfalu?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a tapasztalataitok szerint, hol "jobb", avagy hol érdemes inkább szülni? Eddig 3 kórház lenne a fejünkben, viszont egyikről sincs tapasztalatom.
Debrecen Kenézy
Debrecen Klinika
Berettyóújfalu Gróf Tisza István
Első terhesség, első babóca, izgulok is miatta...
Tudom, hogy nagyon relatív az, hogy kinek mi válik be, illetve az adott körülmények.
Viszont nagyon érdekelnének a tapasztalataitok, hogy ezáltal egy számomra előreláthatólag "jó" döntést tudjak hozni.
Előre is köszönöm, a válaszokat. :)
#szülés #Debrecen #Berettyóújfalu #Kenézy Kórház Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. #Debreceni Egyetem Klinikai Központ
okt. 2. 18:58
A kérdező szavazást indított:
Berettyóújfalu Gróf Tisza István Kórház
Debrecen Kenézy
Debrecen Klinika
10 szavazat
1/7 anonim válasza:
A Kenézyben es Klinikán is szültem, a Kenézyre szavazok.
2/7 anonim válasza:
Klinikán szültem kétszer. Az elsőnél problémamentes terhesség után is szükség volt PIC-re, ami csak a klinikán van. Ha gond van máshol, akkor is oda szállítják, de csak a gyereket, anyuka marad.
Na azt ki nem bírtam volna
3/7 anonim válasza:
Újfaluba szültem 2x. Sógornőm 1x Kenézybe,1x Klinikán. Összevetve újfalu mérföldekkel jobb, baráti körömbe is sokan oda tartoztak, mindenki pozitív véleménnyel volt róla eddig.
4/7 anonim válasza:
Berettyóújfalura szavazok. Egész jó a csapat.
5/7 anonim válasza:
A Kenézyben abszolút pozitív tapasztalataim voltak.
6/7 anonim válasza:
Lakóhelyedtől függ, hogy hol szülsz. Vidékiek a Kenézyben, városiak a Klinikán.
7/7 anonim válasza:
6# ez nem így van már, szabad kórházválasztás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!