Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Normális dolog, hogy egy 2...

Normális dolog, hogy egy 2 hónapos baba végigalussza az éjszakákat?

Figyelt kérdés
Este 8-kor eszik, és utána hajnal 4 vagy fél 5-kor kel csak fel, egyáltalán nem is ébred meg éjszaka. Az evés miatt nem aggódok, mert napközben 2.5-3 óránként benyomja a 120ml tápszert. De ez nem szoktlan egy ekkora babánál? Még azt is észrevettem, hogy sokat nyújtózkodik álmában.
nov. 12. 12:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Nekem mindkettő átaludta az éjszakát ennyi idősen, a kisebbnek nem is romlott el az alvása később sem, fogzás miatt sem, csak ha beteg volt, akkor ébredt néha. (A másik gyerek ennyire nem aludt jól mondjuk 8 hónaposan, sőt, de az más kérdés)
nov. 12. 15:23
 12/17 anonim ***** válasza:

A nagylányom 3 hónapos korától kezdte átaludni az éjszakákat, előtte is csak egyszer kelt. Az ő alvása nem romlott el, de persze fogzás, mozgásfejlődés, betegség miatt voltak átmeneti éjszakai bulik, a beszédfejlődést meg hagyjuk is. Nálunk az ütött be legdurvábban.

Most a pici 2 hónapos. A kezdetektől nagyon jól alszik. Gyakorlatilag 2 hetesen rájött mikor van éjszaka, aztán eleinte 4 óránként kelt, majd 6 hetes kora óta alszik reggelig. Nem vagyok naív, baromira félek, hogy be fog ütni a regresszió, de ha úgy lesz, ahogy a nagynál, akkor összeteszem a két kezem a gyerekeimért. 😅 Nagyon nem bírom az éjszakázást...

nov. 12. 15:45
 13/17 anonim ***** válasza:
Ez a normális. Az a gond, ha nem alszik. Fiam 10 órát aludt ennyi idősen.
nov. 12. 17:14
 14/17 anonim ***** válasza:

Nálunk is átaludta 2 hónaposan. 5 hónapos korában fordult a kocka, de 1.5 éves korától megint sínen volt minden.

Szóval örülj annak, ami most van,ki tudja meddig tart.

nov. 12. 17:35
 15/17 anonim ***** válasza:
7-es választ miért pontoztátok le ennyien?
nov. 12. 17:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Normális. A fiam is átaludta, 3 hónap után már nem, úgyhogy ez bármikor változhat. Amúgy semmi köze a tápszerhez, mindkét gyerekem tápszeres volt, de csak 2 éves koruk után aludták át az éjszakákat.
nov. 12. 18:14
 17/17 anonim ***** válasza:

15-ös gondolom azért járt a lepontozás mert az hogy tápszeres nem egyenlő azzal hogy valaki végig alussza az éjszakát.

Az én kisfiam 2 hónapos korától végig aludta az éjszakát amikor még csak anyatejes volt, később mikor tápszeres lett is ugyanúgy végig aludta. Ez egyszerű mázli.

nov. 13. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!