Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Kinek volt kevés cumisüvege?

Kinek volt kevés cumisüvege?

Figyelt kérdés

2 darab cumisüvegünk van, mert a többi tönkrement. Nem szívesen vennék újat, így viszont folyamatosan mosogatni kell.

Akinek kevés cumisüvege volt, csak mosogatott, vagy sterilizált is minden alkalommmal?

2024. jún. 23. 16:05
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

10

Nálunk mondjuk mosogatógép van és nem, nem mosogatók el semmit azonnal használat után. Megtoltom a gépet és az majd elmossa. Igen, órákkal később.

2024. jún. 23. 17:45
 12/22 anonim ***** válasza:
77%

Nekunk is 2 van 😄 csak elso hasznalat elott sterilizaltam . Azota csak mindig elmosom. 🙂

4 gyerekem van .

Jelentem, Mind túlélték!!!!

2024. jún. 23. 18:02
 13/22 anonim ***** válasza:
0%
Nekünk nem volt cumisüveg,mert igény szerint szopott a lányom. Nem fejtem,mindig frissen kapta. 😀
2024. jún. 23. 19:04
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

13as

Ugye tudod, hogy ez a tápszeres táplálás kategória? Tehát szoptatásról itt szó sincs.

2024. jún. 23. 19:37
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
2es vagyok, nem 1 evesen hanem 3 honaposan is mar tapszeres volt, de soha nem sterilizaltam… felesleges. Ja es 4 honaposan mar csapvizbol kapta, azt se forraltam. Plane felesleges. 😅
2024. jún. 23. 20:18
 16/22 anonim ***** válasza:

Hat ameddig napi 6x evett tapszert, addig 6 uvegunk volt, mert en lusta voltam napkozben mosogatni, de sokszor lehetosegem se volt ra, annyira lefoglalt a baba, de ennyi

Most 1 eves elmult mar, napi 1x eszik csak tapszert, konkretan 1 db uveget hasznalunk, tobbit mar elo se veszem, mert minek.

Neked kell tudni kerdezo, hogy mit szeretnel. Tul lehet elni 1 db cumisuveggel is, de ha az ember nem akar/tud mindig mosogatni, jo ha van tobb. En 3 honapos koraban sterilizaltam utoljara, meguntam. De most 15 honapos es meg soha nem volt beteg, szoval asszem nem okoztam ezzel akkora tragediat. (Tudom, majd bolcsiben behozza, de addig is tok jo, ha nem beteg nagyon :D).

2024. jún. 23. 20:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés alapjan azt hittem, legalább 1 eves már a gyerek. Ha még 5 hónapos sincs, biztosan vennék még, főleg ha már tönkre is ment pár, hiszen még sokaig szükseg lesz ra.
2024. jún. 23. 21:21
 18/22 anonim ***** válasza:

Eleinte 3 volt, 1 évesen már csak 1 bontott + 1 bontatlan. Ha tönkremenne, legyen váltás, meg időnként cserélem de szerintem könnyebb minden evés után frissen elmosogatni, mint 3 használt cumisüveget kerülgetni. Szóval ez attól függ kinek mi az egyszerűbb, nagyon pici baba mellett én sem tudtam még elmosni minden evés után, mert rengeteget volt kézben.

Sterilizálni azt napi 1x csináltam kicsiként.

2024. jún. 23. 22:27
 19/22 anonim ***** válasza:
22%
És mégis miért nem akarsz venni újat? Ez a tétel megborítja a költségvetést? Átgondolt gyerekvállalás lehetett...
2024. jún. 24. 18:28
 20/22 A kérdező kommentje:

És megérkezett az ügyeletes okoska. 😍 Nem a pénz miatt, egész más oka van. Ennél átgondoltabb gyerekvállalás aligha létezik, de kit érdekel mit gondol egy arctalan senki.

A többieknek köszönöm a válaszokat.

2024. jún. 24. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!