Kinek volt kevés cumisüvege?
Figyelt kérdés
2 darab cumisüvegünk van, mert a többi tönkrement. Nem szívesen vennék újat, így viszont folyamatosan mosogatni kell.
Akinek kevés cumisüvege volt, csak mosogatott, vagy sterilizált is minden alkalommmal?
jún. 23. 16:05
1/22 anonim válasza:
Hát mondjuk épeszű ember nem 2 cumisuveggel oldja meg... Vegyél még egy párat
2/22 anonim válasza:
3 van egy eves kora ota. Annal tobbet nem hasznalunk egy nap.
3/22 anonim válasza:
Ja es sosem sterilizaltam, elmosom miutan ivott belole.
4/22 A kérdező kommentje:
Csak 1 éves kora után kapott cumisüveget? Az én babám 5 hós lesz, még leforrázom a cumisüveget, de jó lenne csak mosogatni.
jún. 23. 16:32
5/22 anonim válasza:
Komolyan, az 5 hónapos még minimum 7 hónapig fogod tapszerezni, bakker vegyél már egy pár üveget.
6/22 anonim válasza:
Tápszeres? Mert akkor én vennék még 1-2 darabot. Vagy ha már ritkán kéri vagy csak vizet iszik belőle, akkor nem. Nekünk csak egy cumisüvegünk volt, persze cserélve lett életkorának megfelelően. De többnyire pohárból itattuk. Így nem éreztem szükségét, hogy több legyen. Szerintem ez egyéni. Ha neked macera folyamatosan azonnal tisztítani, akkor vegyél. Ha elvagy így is, akkor ne.
7/22 anonim válasza:
Mindkét gyerekemnek kb 1 hónapos koráig sterilizáltam a cumisüvegeket.
8/22 anonim válasza:
Még 1 évesen is sterilizáltam. Utána hagytam el. Nehéz volt leállni vele, megszokás.
Viszont van aki nem csinálja és túléli a gyerek ugyanúgy.
Mélyszegénységben, afrikai faluban se hiszem hogy sterilizálnak pedig ott sokkal jobban ki vannak téve a kórokozóknak.
9/22 anonim válasza:
Nekem is 2 cumisüveg van. Elektromos sterilizálónk van. Esténként sterilizáljuk, napközben csak elmossuk. Ezt a 2 cumisüveget csak tápszerre használjuk, vízhez, ilyenekhez van csőrös pohara 2, meg szívószálas kulacsa szintén 2. Amúgy többnyire tápszert eszik, nincs kiváltva étkezés. Ha kellene még természetesen vennék de el van ennyivel (amúgy vannak kisebb méretűek, de ugye annál már több tápszert eszik. Van kb vagy 8-10 cumisüvege, de más márka, méret, így 2 van amit használ)
10/22 anonim válasza:
Etetés után így is úgy is el kell mosni. Vagy akinek 3-4 db van az nem mossa el órákon át?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!