Vqn olyan akinek volt teje mégis váltott tápszerre mert annyira cicifüggő volt a babája, hogy ráment az életminősége?
Akik téged lepontoztak, azoknak is ki kéne próbálni. Vagy olyat, mint nekem az első, aki teljesen elutasította a mellem, abszolút nem szopott.
(És a másodiknál nem akartam elhinni, hogyhogy megy ez mindenféle kínlódás, erőlködés nélkül, egészen 8 hónapos koráig, akkor elválasztotta magát. Jó, nem erőltettem rá utána, örültem, hogy addig is sikerült.)
30-as vagyok abszolút átérzem. Az első fiamat nem lehetett szoptatni, mert a korábban leírtakat csinálta. Utána is sokáig hasonlóan táplálkozott. Később játék közben eszegetett ezt-azt, vagy bolondítanunk kellett énekekkel mondókákkal, hogy egyen. Egyszóval katasztrófa volt. Azért álltunk át tápszerre, mert ott eltudtam kapni őt jobban és végre evett mennyiségeket egyszerre, a szopiról azelőtt mindig lefordult.
A második gyerek szöges ellentét volt. Magától szépen szopizott. Vártam mikor romlik el, de sosem tört ilyen szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!