Milumil Pepti tápszerről, ki milyen tejalapú italra váltott?
Egy éves múlt a kislányom, a gyermekorvos tanácsára, egy hónapja terheljük tejtermékekkel.
1 hónapos kora óta Milumil Pepti tápszert kapja, tehéntejfehérje érzékenység gyanúja miatt.
Viszont itt az ideje az orvosok szerint váltani, a terhelése tünetmentes.
Ki milyen Junior tejitalt ajánlana, amit talán meg is szeretne.
Köszönöm előre is.
1/ köszönöm, elsőnek én is erre gondoltam, hogy kipróbáljuk, szerintem holnap megpróbálok venni egyet.
2/ Nagyon has fájós lett először, utána szépen jött a has puffadás, majd az ekcéma, a gyermekorvos sokat szórakozott a tápszerekkel kb a 6. Után elvittem magán gasztros orvoshoz, és ő mondta amit már sejtettem, hogy tehéntejfehérje érzékeny, ami ugye gyerekeknél csak tipp.
De addigra már túl voltunk az espumisan, biogaia, laktaz csepp és társai.
A Milumil pepti nagyon sokat segített, és emellé megtaláltuk az angol vizet.
Jaj bocsánat lehagytam szépen lassan joghurt termékekkel kezdtük el, minden nap egy kicsit emeltem az adagot, utána már mertem adni neki pl olyan főzeléket amiben mer volt kicsi tej vagy tejföl.
Mostmár bátran adok bár milyen ételből amit főzök.
Nekem ma azt mondta a gasztros orvos, hogy ugye már egy hónapja terheljük az mer úgy jó, ha lett volna baj az már mutatkozott volna a korábbi tünetekkel.
Viszont, úgy mondta ha három hónapon belül mutatkozik valami újra akkor álljunk le a terheléssel.
Ha három hónapon túl jönne elő valami, akkor az nem a tehéntejfehérjétől lesz/lenne.
Kérdező=válaszadó
Már faradok 😂☺️ Bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!