Akinek tejfehérje intoleranciás/allergiás a gyermeke, az egy éves kortól, mikor már nem írták fel a tápszert, mit adott neki, hogy mégis kapjon tejalapút?
Nekünk csak a neocate vált be,vizsgálták is kemény tízezrekért,mire kiderült,hogy a tejfehérje és a rizs miatt vannak felső légúti és komoly gyomorpanaszai.Étel intolerancia,szóval nem látszik azonnal,hogy baj lenne,nincs kiütés meg ilyenek.
(Előtte pregomint evett meg anyatejet,akármit csináltam,mindig voltak panaszai,amik a neocate-el megszűntek).
Azt mondta a háziorvos meg a gasztos magánorvos is,hogy egy éves kora után nem írják fel már.Kiváltjuk addig,amit lehet,de érdekel a megoldás,mert egy doboz 400g 9000 ft körül van.
2 éves a lányom, nekünk nincs szakorvosi papír, így nem írhatja fel a doki.
Én Fb-s csoportokon belül szoktam anyukáktól venni Pregomint, vagy magát a tápszert nagyon olcsón, vagy receptet emelt támogatással.
Köszönöm! A pregomin sem volt jó,pedig megitta,de még így is simán kimutatta a vérvétel a tejfehérjét.Ezért kapta utána a neocate-et.Ezzel nincs baja,csak azt mondták,hogy egy éves kora után ezt a fajtát nem írhatják fel.Egyébként gondoltam rá én is,hogy veszek megmaradt bontatlan tápszert,de ezt a fajtát nagyon ritkán használják (gondolom),nem nagyon fogok találni szerintem.
De a növényi tej jó ötlet,legközelebb rákérdezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!