Mostanság a kórházban kapnak az újszülöttek tápszeres pótlást, amíg nem indul be az anyatej?
Vigyèl be tápszerd és szard le mit mondanak.
Tiszta elmebetegek már, értem èn hogy első az anyatej de azért az túlzás hogy kiszáradásig éheztetik a babákat.
Márpedig az első abszolút nem szopta, ordított, a fejét forgatta.
Ugyanúgy beindult a tejem a 4.napon. De továbbra is csak fejtem, mert NEM szopott, semmikor, így nem állt be kereslet-kínálat, 3 hónaposan abbahagytam a fejést, mert egyre kevesebb lett.
(Ő volt, aki besárgult, és naponta vittem nézetni.)
Másodiknál adtak pótlást, mert szükség volt rá, de ő az elejétől szopott, 70 g-ot veszített a születési súlyából, amit nagyon hamar vissza is nyert, és se sárgaság, semmi.
Harmadiknál csak az utolsó éjszaka adtak, eső után köpönyeg kb, mire hazaértünk, besárgult. Azt hittem, megússzuk annyival, mint az elsőnél. Nem így lett, mivel otthon már abszolút nem volt széklete sem, és csak aludt. 2 nap kórház, infúzióval.
Mert hát ne avatkozzunk a természet dolgába, jóvanazúgy 🤬
Pont ezen gondolkoztam, hogy viszek.
(Igaz, van még sok időm, csak már előre ezeken stresszelek, mert tudom, miket akarok elkerülni.)
Valamilyen HA-st vinnék mindenképp majd.
(Harmadiknál speciális kellett végül, mert neki még tejfehérje-all
18-as
MINDEN kórházban megkérdezik napi szinten kétszer, hogy volt e pisi, kakira több időt hagynak, de arra is rákérdeznek.
Nincs ilyen, hogy éheztetve hagyják a gyereket. Ha nincs meg minimum számra a pelenka követelmény, akkor adják a tápszert, ha ellenkezik anyuka ha nem. Amíg a kórházban tartózkodnak, addig a kórház felelőssége a gyerek épsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!