Mi lehet az oka, ha nem indul be magától a szülés?
Mi az, hogy kellett? Sokszor nem kell, csak van egy protokol, amihez a dokik ragaszkodnak.
A kislányom 9 napot húzott rá, és köszönte szépen elindult magától, mikor készen állt. Most kb. 41. hétig engedik vinni a terhességet a legtöbb helyen, onnantól már próbálkoznak ezzel-azzal. Velünk is így volt, 41. hétre befektettek és csináltak oxis terhelést, hogy hátha, de a gyereket pont nem érdekelte.
Szia! Úgy tudom a szülést a kisbaba indítja be amikor készen áll. Hormonokat termel amik elindítják az összehúzódásokat. Az utolsó hetekben főleg a tüdeje fejlődik.
Most 41 hétig várnak az indítással. Én októberben szültem 40+6 hetesen. Másnap mentünk volna indítására. Ha nincs panasz és jók az eredmények valószínű minden rendben van. Az is lehet, hogy elszámolták a terminust.
Tiktokon több dúlának is van csatornázja. Nagyon hasznos információkat adnak át a témában. Szívből ajánlom őket, nekem sokat segítettek, hogy megértsem miért történik :)
Passz mindharom 42+ szuletett. Legalabis a soki szamolasa szerint. A neonatologis 39-40 hetesre mondta a magzatmaz miatt.
Kb ennyit is er a doki szamolta het. Am 28 napos ciklussal szamolnak nekem 34-35 napos baromira nem erdekelte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!