Miert nem indul be?
Figyelt kérdés
Jelenleg 40+3 hkm vagyok, es rengeteg a joslo fajasom, gyakorlatilag, ha mar kicsit maszkalok a hazban, egybol joslofajas jelentkezik, a hasam kokemeny lesz. Tudom, hogy barmikor beindulhat mar, csak nem ertem, ha ennyit joslozok, miert nem indul mar? Tudok tenni valamit, ami veszelytelen?2023. aug. 2. 23:29
1/5 anonim válasza:
Ne siettesd, menni fog minden magától.
Ha meg nem, kapsz rá gyógyszert.
Emiatt ne aggódj.
Kitartást! Csak túl kell élni ezt az időszakot!
2/5 anonim válasza:
A terhesseg 37-42 hetes, meg nem kesz ra.
3/5 anonim válasza:
Ohh, én 4hétig így voltam a 2.al. Nekem ez a 36.héten már elkezdődött.
Pihennem meg lehetetlen volt egy 2 éves mellett.
Ahogy kicsit is csináltam valamit, végem volt.
Ennek ellenére 39+6ra szültem, és akkor sem magától indult, hanem indítottak egyéb okok miatt.
4/5 anonim válasza:
Semmit nem tudsz tenni. Nekem se indult be. 41 hèten inditották.
5/5 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy semmit nem tudsz tenni. Három gyerek, három indítás, mind 40 hét után (volt ahol az sem segített). Pedig mindent kipróbáltam. A harmadikkal már 29. héten jóslóztam, ez sem mérvadó. Körülöttem mindenki hetekkel előbb szült, én pedig megőrültem. Próbáld magad elfoglalni valamivel, elterelni a figyelmedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!