Hogy mondjam el a gyerek orvosnak, hogy a tervezett tápszeres etetés mellett döntöttem?
Ma megyek elsőre találkozni a gyerek orvossal, hogy le pecsételje a terhes kiskönyvet és most szeretném megkérni arra, hogy írjon fel nekem tápszert. Kicsit tartok attól, hogy ezt hogyan adagoljam be neki, mert egy idős dokiról van szó, aki nyilván nem olyan modern gondolkodással vélekedik a témáról, mint egy fiatalabb.
Megteheti azt is, hogy nem írja fel a tápszert, vagy kötelező fel írnia, ha én így döntöttem?
Azóta megszületett a pici! :) ma 8 napos!
Rengeteg tejem van, mert egyszer csak belobbant, hőemelkedésem is van miatta, a hónaljam hatalmasra dagadt a sok tej miatt, viszont összvissz 100ml-t adtam oda neki mert utána elkezdtem szedni homeopátiás bogyót, hogy minél hamarabb elapadjon, úgyhogy most megy a lefolyóba…az orvos hála istennek irt fel tápszert, úgyhogy minden rendben van, nem mondott rá semmi rosszat, hogy nem szeretnék szoptatni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!