Aki nem tervezetten lett terhes szoptatás mellett (nem jött meg még neki) az honnan vette észre, hogy terhes? Mik voltak a tünetei?
Figyelt kérdés
2018. dec. 30. 14:14
1/10 anonim válasza:
1.nem jött meg!2.hányingerem volt a cigitől,pozi teszt után természetesen le is tettem.😊
2/10 anonim válasza:
1.vagyok.Félreolvastam...szerintem csinálj tesztet
4/10 anonim válasza:
Mondjuk onnan, hogy tudtam, hogy NEM védekezem. A szoptatás ugyanis nem az.
5/10 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem védekezünk Kedves Utolsó????
Köszönöm a válaszokat, szívesen olvasnék még tapasztalatokat!
2019. jan. 1. 19:31
6/10 anonim válasza:
Nem saját tapasztalat, sógornőmmel történt, ö vagy 10 hetes volt amire észrevette, émelygett, hányt, azt hitte vírus, de csak nem múlt el neki, valami ilyesmi volt a történet....
7/10 anonim válasza:
6 hetente csinalj tesztet, mi mondjuk terveztuk szoptatas alatt, mikor meg nem jott meg (masfel eves votl a nagy mire megjott), doki javasolta, h teszteljek 6 hetente, mert nem lehet tudni
8/10 anonim válasza:
Engem is érdekel
( bár még várhat a tesó... De jöhet is.. 2
Év korlülönbséget tervezünk)
6 hós anyatejes a babám, nem mentsruállk
9/10 anonim válasza:
Érzékeny lett a cicim szoptatás közben és irtó fáradt voltam.
Utána nem jött meg és rosszul is lettem.
10/10 anonim válasza:
A húgom. Kívánós volt, kétszeresëre duzzadtak a mellei. Aztán nem is jött meg neki. De neki elsö baba volt, nem szoptatott, meg nem volt egy focicsapat már leszűlve. 10hetesen derült ki, hogy terhes. Nem tartotta meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!