Érdemes szoptatás mellett LH tesztelni, ha szeretnénk már kistesót?
Nem szeretném még abbahagyni a szoptatást, de már rendszeres menses-em van, és nagyon szeretnénk, ha megfoganna a kistesó... Ezért szeretnék mindent megtenni, hogy minden esélyünk meg legyen erre. Gondoltam az LH tesztre, hogy figyelhessem a ciklusom, de nem tudom, hogy az mennyire lenne releváns így szoptatás mellett...
Tudtok erről valamit?
ha rendszeres a ciklusod, akkor ovulációnak is kellenne lenni! egy próbát megér
de ha teherbe is esel, nagyon ajánlják a szoptatás abbahagyását
bár nem törvényszerű, de vetélést is okozhat..mivel méhösszehúzó hatása van a szoptatásnak + el is szokott apadni a tej vagy megváltozik az íze
#1 mondták ezt kb 30 éve, aztán rájöttek, h semmi veszélye nincs... Az orgazmus sokkal durvább méhösszehúzódást csinál, abból sincs baj. Majdnem végig szoptattam a nagyot, amíg vártam a kicsit, soha még csak kellemetlen sem volt.
Kérdező, ha nyugodtabb vagy tőle, akkor tesztelj, de szerintem felesleges ennyire görcsölni miatta, jönni fog a kistesó. 😊 Drukkolok!
Igen
Nem rendszeres mensi miatt a bnőmék használták
Tesó 2 hó alatt összejött, pedig előtte hónapokig nem
Kovetem,
En is meg szoptatok, 5 honapja van menstruaciom, de nem jon a kisteso...
Szerintem rendelek ma valamilyen LH tesztet, mert nem vagyok benne biztos, hogy van ovulaciom...
4es vagyok
Amugy szerintem nekem sincs ovum,az ovu teszt egyfolytaban ket csikos,az egyik halvanyabb mindig,de se erosodes se eltunes, a 18.napig csinaltam most aztan rahagytam.
#5os vagyok
Rendeltem LH tesztet, par het mire megerkezik, kb kovetkezo ciklusban kezdem a tesztelest, ha soha nem lesz pozitiv, akkor januarban elmegyek orvoshoz, en azert gondolom, hogy nincs p.e.-m, mert nagyon hosszuak a ciklusaim, kb.35naposak, es ovulacios nyakom sincs, ami szules elott mindig jelentkezett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!