Hogy mondjam el a gyerek orvosnak, hogy a tervezett tápszeres etetés mellett döntöttem?
Ma megyek elsőre találkozni a gyerek orvossal, hogy le pecsételje a terhes kiskönyvet és most szeretném megkérni arra, hogy írjon fel nekem tápszert. Kicsit tartok attól, hogy ezt hogyan adagoljam be neki, mert egy idős dokiról van szó, aki nyilván nem olyan modern gondolkodással vélekedik a témáról, mint egy fiatalabb.
Megteheti azt is, hogy nem írja fel a tápszert, vagy kötelező fel írnia, ha én így döntöttem?
Recept nélkül is tudsz venni.
Két tervezetten tápszeres gyerekem van.
Mikor valaki elkezdte a prédikációt közöltem hogy én vagyok az anyja nem, Ő. A kórházban is nagy durrogva megértették és hozták a tápszert. Amikor a cumit is a szájába dugtam köpni nyelni nem tudtak 😄
Az a lényeg hogy ne hagyd magad
Fel kell írnia. Egyébként pont a régi vágású orvosok nem csinálnak ebből ügyet, mert tudják hogy régen mi mindenen nőttek fel a gyerekek különösebb gond nélkül. Sokkal nagyobb "gondot" tud okozni egy fiatal orvos vagy védőnő, aki még kényszert érez a világmegváltásra.
A mi orvosunk idős, mindig kérdezi hogy írjon e valamit, tápszert. Pedig szoptatáspárti, mert amikor felmerült hogy a gyerek tejfeherje érzékeny, akkor mondta hogy a szoptatás menjen, mert azt nem hagyjuk el ha nem nagyon muszáj. Dw nem csinál ügyet abból sem, ha tápszert kér az anya, és nem is piszkálja a témát.
Igen tudom, hogy lehet kapni, viszont hallottam rengeteg olyat, hogy nem jót választott az anyuka és allergiás lett rá a baba, vagy éppen nem a neki megfelelőt vette meg és ezt szeretném ki küszöbölni, hátha a gyermekorvos jobban beletrafál mi kell a bébinek :D
És Köszönöm a bátorítást, semmiféleképpen nem hagyom magam! Én tudom ilyen szempontból, hogy mi jó a gyerekemnek! :)
Köszönöm , erre mondjuk pont nem gondoltam, hogy az idősek talán még rugalmasabbak is lehetnek…na remélem ez a doktornő is olyan lesz :)
Kicsit off, de kérdeznék :D
Még terhesen, kiskönyvvel fel kell keresni a leendő gyerekorvost???
A másik, ha a kórházban sem akar valaki szoptatni, akkor a nővérek csinálják meg a tápszert? Nem az anyának kell?
Köszönöm a tanácsod!
Megfogadom!
Az elsőre tudok biztosat mondani, hogy igen, mert le kell pecsételnie, illetve el fogja mondani a teendőket miután majd a kicsi megszületik.
A másodikra csak azt tudom mondani amit hallottam, hogy minden kórház más. Van ahol elvileg hozzák 3 óránként, van ahol 24 óráig semmit nem adnak. Változó. Én minden esetre majd viszek be a kórházba, mert utána jártam, hogy van lehetőség egyénileg tápszer keszitesre (ez alatt azt értem, hogy a folyosón van mikró, illetve vízforraló ha valaki tápszerezik)
Na látod ebbe bele sem gondoltam!
Logikus amit mondasz, nem is értem, hogy hogyan nem jutott eszembe.
Na akkor majd kiderül, mit mond a doki nekem is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!