5 hetesen szekrekedes? Eddig nem volt.
Figyelt kérdés
A babám tapszeres, egyik napról a másikra (1 héttel a tapszervaltas utan) szekrekedese lett.
1-3 laki volt eddig naponta.
Most erolkodik, szenved.... Legutóbb 1,5 nap után segítettünk rajta kuppal. De nem lehet mindig...
Tapszervaltason kívül ötlet..?
jan. 11. 17:21
1/9 anonim válasza:
Nincs.ilyen kicsi babánál csak a tápszerváltás jöhet szóba
2/9 A kérdező kommentje:
De akkor a probléma miért nem közvetlenül a tapszervaltas utan kezdődött?
Miért 1 héttel később?
jan. 11. 17:37
3/9 anonim válasza:
Szerintem nem jó neki az a tápszer, gyengébbet kéne neki adni.
4/9 anonim válasza:
Idő mire kiürül a szervezetből,én babám egyébként 10 naponta kakilt de ő anyatejes volt.tápszeres babánál napi 1 kaki kell
5/9 anonim válasza:
Másfél nap az semmi, ez nem székrekedés. Tápszeres lányomnak hat napig nem volt széklete és a védőnő, doki is azt mondta, hogy oké, ne csináljak semmit. Nem is csináltam, aztán hat nap után sikerült.
6/9 A kérdező kommentje:
Oke, de a te babád is sírt, erolkodott?
Akkor nem gond, ha jó a kedve
jan. 11. 20:31
7/9 anonim válasza:
Szélcső? A fiam anyatejes volt így 8s 2 naponta volt széklete az is csak ha szélcsöveztem.
Semmi hátránya nem lett, 4 hósan amikor elkezdtük a hozzátáplálást el is hagytuk a szélcsövet.
8/9 A kérdező kommentje:
Sajnos az se inditotta meg. Mintha feljebb lenne a gond... :(
jan. 11. 21:02
9/9 anonim válasza:
Akkor vidd dokihoz nehogy a kis beleivel legyen baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!