23 hetesen 3-4 naponta egy kávé nem ártalmas ugye?
Sziasztok. A kérdésem a következő lenne :
23+3 hkm vagyok , örök életemben szorulásom volt , az okát orvosok sem tudják. Ha nem vettem be hashajtót volt hogy 5-6 napig nem mentem wcre. Előző terhességemnél 20 hetesen pont nagy wcn erőlködtem és kipukkant a magzatburok halva kellett megszülnöm a kicsikémet. Szóval nagyon félek ha wcre kell menni...
A nőgyógyászom írt egy hashajtót de sajnos nem használ , csak görcsölök tőle ezt meguntam és féltem is.Próbálkoztam befőttekkel , nagyon sok rostosat iszom mégse használ. Végső elkeseredésemben ma megittam egy csésze kávét (jó sok tejszínnel) és hatott. Ha két-három naponta megiszok egy csészével az ugye nem fog ártani a babámnak? Előre is köszönöm!
Ha nincs magas vérnyomással összefüggő probléma, akkor napi 2-3 erős kávé is megengedett. (Energiaital nem, csak normál, főzött kávé!)
Nekem mindig is alacsony volt a vérnyomásom, ezért nekem kifejezetten javasolták a terhesség alatt, kvázi korlátlanul a kávé fogyasztását. Azt mondták, hogy ha már elég éber vagyok tőle, úgysem fogok többet inni, így túladagolni sem tudom.
(A túladagolás mennyisége nagyjából megegyezik azzal, ami egy nem terhes személynél is van.)
minden reggelemet kávéval indítottam.
eddig jó volt a vérnyomásom meg minden, de mostmár áttértem a koffeinmentes (gyerek) kávéra, mert felment 139-re, a 123-125-ös vérnyomásomról. Még 1 hónapom van hátra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!