Hogy és miben melegítitek a tápszerhez a vizet, és hogy éritek el a kívánt hőmérsékletet?
Figyelt kérdés
2023. okt. 6. 17:01
11/18 anonim válasza:
10!
Aha. Sosem forraltam q csapvizet, de a környezetemben is csak egy volt, aki forralta, náluk ugyanis fúrott kút volt.
12/18 anonim válasza:
Hát lelked rajta...mindenki úgy csinálja ahogy jónak gondolja
13/18 anonim válasza:
De ezek annyira alap dolgok. A védőnő és a háziorvos nem mondta sosem??
14/18 anonim válasza:
Mindkettő azt mondta, felesleges forralni a csapvizet, hacsak nem furott kútŕól hordjuk.
15/18 anonim válasza:
Elég érdekes a felfogásuk. Öcsém 1988-ban, a nagyobbanyom 2014-ben a kisebb 2020-ban született de mindegyik védőnő és gyerekorvos egyöntetűen elmondta hogy miért is fontos. Sosem hallottak az ellenkezőjét
16/18 anonim válasza:
Nagyszerű, én szintén nem hallottam az ellenkezőjéről. Ennyi. További szép napot.
17/18 anonim válasza:
Velem ala is irattak a papirt,h babaviz vagy forralas es kutbol konkretan tilos! En edenyben meelgitettem a babavizet,10mp. Mikrotol feltettem azert.
18/18 anonim válasza:
Felforralom utána vissza hűtöm így tárolom, amikor kell akkor ezzel bekeverem a tapszert és avent melegítőben felmelegitem 2 perc alatt vagy sehogy, nyáron bőven jó a szoba hőmérsékletű víz. Egyébként olvass utána a neten, hogy nem kellene melegíteni sem, akar hidegen is lehet adni a tapszert, a baba egyéni ízlése h megissza e hidegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!