A tápszert szabad előre pár órával csinálni és újra melegíteni ha fel órán belül veszít a hőmérsékletbol?
Csak mert a kisfiam nyammog rajta így mindegyik felé a wcbe landolhatna és sok minden kering a témával kapcsolatosan.
Esetlegesen egyáltalan szabade hűtőbe 8-10 órát tárolni?
Én eddig előre meg csináltam, hutottem és nagyon ritkán kelett ténylegesen újra fel melegítenem 🤗
16 hetes a kisfiam cici plusz tápos csak már nem tudom mi az igazság a táppal kapcsolatban
Ez engem is érdekelne. A Tápszer dobozára egyértelműen rá van írva, hogy frissen kell elkészíteni. (Beba HA, AR) De a kórházban a csecsemősök is előre elkészítették, és felmelegítették, amikor kellett. Védőnő azt mondta, hogy frissen kell elkészíteni. Orvos azt, hogy lehet előre elkészítve hűtőben tárolni. Most akkor mi lehet az igazság? :D
Én egyébként nem merem előre elkészíteni, a dobozra írt használati útmutató miatt.
Kórházban valóban előre kikeverik és mindig csak annyit melegítenek, amennyi kell.
De ez otthon mire jó? Pont ugyanannyi idő frissen megcsinálni, mint megmelegíteni. (Mivel a hűtőből kivettnek több idő kell míg megmelegszik)
Köszönöm a lényeg meg van hogy lehet én is egész langyosan csináltam avent poharakba és mikor visza kapta a hőt be a hűtőbe.
Most már shakerbe csinálom mert több kell és tiszta hidegen a rácsoknak hála nem bogos ✅
Téli időszakban lehet.
Nyáron nem szabad ezt csinálni.
Nagyon max éjjelre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!