Tanácsot kérnék?
Figyelt kérdés
van egy 2 hónapos babám aki az étkezések után mindig sír és nem igazán tud nyugodtan aludni mert alvás közben is fel felsír.
A tápszer amit kap az a milumil pepti+nutrition sürítő
Amit még kap a pocakjára az az infakol, biogaia és Mecsek tea
Ma kezdtem neki adni a coli comfort cseppet.
2023. jún. 10. 21:32
1/19 anonim válasza:
Biztos nem éhes már? Az enyém 2x annyit ivott, mint amennyi az "előírt" adagja volt. Büfizik szépen? Pocak tornát próbáltál? Milyen cumisüveg van, anti colic?
2/19 anonim válasza:
Beszélj a gyermekorvosotokkal, lehet, hogy tápszert kell váltanotok.
3/19 A kérdező kommentje:
Nem éhes néha az előírt adagot sem eszi meg
Néha nehezen kicsikarhato belőle a büfi
Mam és aventes cumisüvegből etetem mind 2 anti colic
Próbáltam igen amennyire lehet.
Egyébként pukizik elég szépen magától is.
2023. jún. 10. 21:40
4/19 anonim válasza:
Peptitől sava lehet, nem zár jól a gyomorszáj és ilyenkor jön vissza a savas tartalom. Tuti tápszert cserélnék. Biztos tejallergiás? Az enyém is hozott tüneteket ilyen kicsinek de aztán kinőtte, mi amúgy pregomint ettünk de ilyen okok miatt cseréltünk, nem bántam meg
5/19 A kérdező kommentje:
Kap bele sürítőt a tápba
2023. jún. 10. 21:43
6/19 anonim válasza:
Akkor én is még különböző tápszerekkel próbálkoznék. Ennél többet nagyon nem tudsz tenni pocak fájással, mint amiket írtál. #1
7/19 A kérdező kommentje:
A pregomi tápszert cseréltük le erre
2023. jún. 10. 21:44
8/19 anonim válasza:
Hiába a sűrítő, egyszer kóstold meg milyen. Pihentesd a cumisüveget a kész tápszerrel a pulton egy 20-30 percet és próbáld ki. Én utána nem adtam többet neki, akkor inkábba tejallergia
9/19 anonim válasza:
#8 Bocsi az offért, de miért kell pihentetni? Az mit csinál?
10/19 anonim válasza:
8# Ne is haragudj,de ilyen eszement ötletet,hogy inkább a tejallergia. Ez az oldal hova süllyed. Ja, valószínű inkább az,biztos örömmel néznéd a lányomnál a tömény véres székletet,plusz ahogy szenved.. okostojás. Ha tejallergiás azért olyan sok tápszeren való cserélgetés nem játszik... főleg ha már a Pregomin is lett próbálva. Esetleg szakorvosi javaslatra Neocate. Mondjuk nem írtad,hogy tejallergiás e,de gondolom. A sűrítő egyébként meg is foghatja a hasát,van rendesen széklete? Mecsek teához nem értek, én semmilyen teát nem mertem adni. Gyerekorvos mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!