Hány darab cumisüvegetek van?
Figyelt kérdés
Szerintetek hány darab kell, hogy legyen?2023. márc. 21. 21:24
1/16 anonim válasza:
Nekunk 2 van 🥲 kellene még legalább 2-3
2/16 A kérdező kommentje:
Lemaradt: Nem előre akarom megvenni, csak érdekel. Néha úgy érzem kellene még, mert a több praktikusabb. 3 van nekünk.
2023. márc. 21. 21:26
3/16 anonim válasza:
3 legalább kell.
Kezdésnek MAM volt amit önmagában lehet a mikróban sterilizálni az nagyon hasznos volt.
4/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Nekünk Dr. Brown van. Minden nap elmosom + főzöm.
2023. márc. 21. 21:29
5/16 anonim válasza:
Nekem.eleg volt egy kicsi meg egy nagyobb..sose.kellet masik..tomme.tipee
6/16 A kérdező kommentje:
Milyen gyakran cserélitek? Elvileg 6 havonta kell, legalábbis amit mi használunk. De semmi baja még, csak a cumit cseréltem rajta mindig nagyobb méretűre.
2023. márc. 21. 21:36
7/16 anonim válasza:
2 nagy MAM volt és 2 gyereket kiszolgált a palack. A cumit rendszeresen cseréltem.
9/16 anonim válasza:
5. Mostanra 5 hós. 2 pici mam (mellszívó miatt) meg 2 nagyobb mam és 1 pici lansinoh. Ezekből 3 ajándék, 1 meg az ajándék csomagból, ami igényelhető volt.
10/16 anonim válasza:
Szerintem ha fertötleníted meg ápolod tisztessegesen akkor nem kell kidobni.
Persze a cumit miis cseréltük mivel az 1-2 es nemjó neki már
Most 2 eves meg ragaszkodik az üveghez 3as cumi van rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!