Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen méretű és hány darab...

Milyen méretű és hány darab cumisüveget vegyek a születendő babámnak?

Figyelt kérdés
A segítséget köszönöm,nem a márka érdekel azt kiválasztom,de hogy mire mekkora kell és mennyi?Köszönöm a segítségeteket!!!!
2009. máj. 2. 19:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Pont ezen agyalok en is a napokban.Arra jutottam,hogy 2 db 125ml-t fogok beszerezni ami illik a mellszivomhoz.Egyebkent szoptatni szeretnek, de ki tudja mire lesz szukseg.

35+2 hetes km

2009. máj. 2. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem egy 150 ml-eset teának, vagy víznek és 3 db 200ml-eset kajának (lefejt tejcsinek szántam, de tápszer lett belőle) Aztán a hazaérkezés után vettem még egy 200 ml-eset, hogy ne kelljen olyan sűrűn kifőzögetni és mindig legyen tiszta.De ilyen sok, csak akkor kell, ha nem jön össze a szopcsi. Lehet neked elég mindkét fajtából 1-1, aztán majd meglátod.
2009. máj. 2. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Képzeld az én védőnőm azt mondta nem szeretné meglátni hogy a házban cumis üveg legyen és cumi! Jó mi? Persze van már mindkettő :)!
2009. máj. 2. 19:41
 4/8 anonim ***** válasza:
hát,én bevásároltam,vettem mindenfélét,aztán egyet sem használtunk,mert van tejem,úgyhogy nincs rá szükségünk.(most 6 hósak vagyunk) Szerintem elég akkor venned,ha már tudod,hogy használnod kell. Vagy max. egyet vegyél (én a Tommee Tipee 125 ml-t javaslom,csak arról hallok jókat),hogyha a kórházban adni akarnak neki valamit,akkor oda tudd adni a nővérnek (bár,ha baba-mama kórházban szülsz akkor oda sem kell cumisüveg). ha meg mégis szükségetek lesz rá a férjed leszalad és vesz
2009. máj. 2. 19:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Minden jót nektek!
2009. máj. 2. 19:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én nem vettem egy darabot sem, hiszen ha mégis szükség lenne rá, akkor a férjem bármikor elugorhat érte. Két gyermekem van, de soha nem kellett egyiknél sem cumisüveg.

Most várom a harmadik gyermekünket, előre most sem vesszük meg. Legfeljebb ha most kelleni fog, akkor ez a könnyen, percek alatt beszerezhető kategóriába tartozik, így a barátnőm vagy a férjemet ugrasztom majd.

Van egy csomó dolog még, amit felesleges előre beszerezni, mert hát honnan tudhatod, hogy nem lesz tejed?

2009. máj. 2. 20:40
 7/8 anonim ***** válasza:
26%

Tudom, hogy ezt nem kérdezted, de nekünk a NUK-os cumik váltak be a legjobban.

Attól, hogy szoptatsz kell még cumisüveg, mert vizet is iszik a baba. Én nyáron szültem és a doki mondta, hogy kínáljam meg azzal is.

2009. máj. 2. 21:51
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Én vettem 2 kicis és 2 nagy cumisüveget. Ezenkívül még 3 db-ot kaptunk. Nem tudom a pontos méreteit, mert egyszer sem használtuk.

7 hós múlt a kisfiam, anyatej mellé nem kapott inni, most hogy eszeget mást is, inkább pohárból adom neki a vizet.

2009. máj. 3. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!