Elsö babás vagyok! Milyen és hány darab cumisüveget kell venni? Milyen legyen a cumi része? Kinek mi vált be, ami jó is? Irjatok. Kö. Zi
Szia! Nekünk a MAM-os vált be. Egy kicsit és egy nagyot vettem először. Most 10 hónaposak vagyunk, de még nem kellett többet vennem, mert iszogat már pohárból:)és szilárdakat is eszik:)
Boldog babavárást:):)
Osztom a tobbiek velemenyet, nagyon ne vasarolj be. Ha szoptatni fogsz, akkor maximum az itatashoz kellhet, de ahhoz sem feltetlenul. Ha nem fogsz esetleg tudni szoptatni, akkor pedig majd vesztek.
En a baba szuletese elott vettem kettot, ket aventes 260 ml-et. 125-ost nem akartam, mert az olyan picinek tunt es biztam abban, hogy majd csak a nagyobbra lesz szuksegunk kesobb.
Hat, nem igy lett, mert nem indult be a tejem. Annyit tettem, hogy vettem ket egyes aventes cumit, mert a nagyobb uveghez kettes volt a dobozban, amit 1 honapos kortol lehet hasznalni, ujszulottnek az tul gyors. Kicsereltem a cumigumit igy lett ket uvegunk ket cumival, teny hogy minden masodik etetes utan mosnom kellett oket, de ket perces muvelet, igy belefer. Sterilizalo tablettat hasznalunk, minden nap cserelem a sterilizalo vizet, elmosas utan beledobom az uveget es kovetkezo etetesre mar keszen is van. Par nappal kesobb hasznaltan rendeltem egy avent mellpumpat, a noci aki eladta hozzarakta az osszes etetesi babadolgot, ami neki megmaradt, mindezt felar nelkul. Igy lett meg harom 125os aventes uvegem, meg negy 260 ml-s es persze mindegyikhez adta a kupakot, amibe bele lehet rakni a cumigumit. Szinte ujszeru allapotban vannak, kifoztem, sterilizaltam es a vege az, hogy meg ma is csak harom nagy uveg van befogva, kozben ezekhez mar a kettes cumit hasznalom, illetve egy 125os van egyes cumival a vizhez. Harom hos a fiam.
Egyebkent egy tajekoztatoban azt olvastam, hogy ha tapszeres a gyerek, akkor nyolc uvegre van szukseg es nyolc cumigumira. Hat en ezt kicsit soknak tartom, aventesbol nem is olcso ennyit megvasarolni, ez szerintem annak az anyukanak jo, aki nem akar 2-3 etetes utan mosogatni, hanem napjaban egyszer bedobja a tobbi cuccal egyutt a mosogatogepbe es igy egyszerre letudja.
Aventesen kivul mam-os uveget probaltunk, nem jott be, nem tetszett a cumija a babamnak. Meg egyszer probalkoztunk egy olcsobb cumigumival, de az sem volt jo, mert omlott belole a tap az aventeshez kepest es a fiam nem birta nyelni.
3 hónapos a babám, de még ki se bontottam a cumiüveget, amit még terhesen vettem (egyébként Avent).
Legközelebb biztos nem vásárolok cumisüveget, hiszen, ha kiderülne, hogy nincs tejem, még mindig le tudok ugrani a dm-be vagy bárhova venni egyet.
Szia!
Én vennék azért egy-két cumisüveget legalább a megnyugtatás kedvéért. Ja két különböző fajtát mert, ha az egyik nem jön be a babádnak akkor nem leszel hoppon, hogy éhes marad a baba!!
Nekünk Anyósomék vettek Tefalt 4 nagyot 1 kicsit, hát azzal szívtunk mint állat, mert teljesen szétszerelhető, és eresztett alul fölül, de az első hat hétben nem tudtam sehova se elmenni a babámmal és könyörtelen volt az első időszakban etetés, nem hogy szoptatni nem tudtam, de én is tiszta tápszeres voltam meg a babám is:(!
Utána a baby confort cumisüvegeket használtuk utána, próbáltuk az aventosat is hát nem nagyon vált be, de végső esetben abból is evett, ha nem volt más, most már a babynova üvegeket használjuk felváltva a baby confortossal!
Be is linkeltem egyet, jó árban van!
Boldog babavárást kíván 9 hónapos anyuka!
Szia!
Nekem szülés előtt aventes volt, meg NUK és az vált be, (már néha amikor helyettem etette valaki üvegből), de mikor elkezdte a szopási sztájkot, meg enni se akart és össze-vissza vettem mindent, kaptam Tupperest, vettem Mam-ost, Timpee Tompeet, szóval volt 8! cumisüvegem.
Visszagondolva tiszta gáz, hogy mindent próbáltam, csak egyen. Persze nem evett, ha igen akkor is csak a NUk ból.
Azóta is azt használom, a tupperesben is olyan cumi van:-)
Az Avent meg csak akkor kell neki, ha jön a barétnője és az övé olyan, akkor neki is az kell:-)
A többit meg elajándékoztam, vagy eltettem hátha kell még:-)
De állítólag az a jó amelyik leginkább a Te melledhez (gondolom a bimbóhoz) hasonlít majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!