Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Akinek sírt etetés közben a...

Akinek sírt etetés közben a babája annál végül mi volt az oka?

Figyelt kérdés
Most lesz 3 hónapos de mar 4 hetes kora óta sir etetés közbe de most mar egyre rosszabb apig tudom megetetni. Orvos nem igem tud segíteni azt mondja túl etetem. Nem tudom hogy mikor alig akar enni. Szájpeneszre gyanakodott meg volt ehy kicsi neki irt ecsetelőt használtam is neki se semmi eredménye, gondoltam refluxra vettem gastrotuss baby szirupot, 3 napja adom neki se semmit nem használ neki. Ha a hasa fájna miért csak etetés közbe sír? Fogzásra is gondoltam de fogínygél és nurofen szirup sem használ. Espumisan cseppeket is adtam neki az se hasznal. Cumifejet is próbáltam többet már. Van mikor keveseket alszik az miatt esetleg? Már nem tudom mire gondoljak. Már a 3. tápszert kapja. Milumil prosyneo ha-val kezdtünk, próbáltam a lactogen harmonyt mert az édesebb ízű hatha jobban megeszi de nem. Most milumil komfortot kap de valzozatlanminden. Egyre nehezebb etetni már.
2023. jan. 12. 19:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Amúgy a Milumil komfort eléggé kesernyés.

Nekünk Beba vált be.

2023. jan. 13. 04:24
 12/12 A kérdező kommentje:
A HA tápszerek mind keserűek amugy. Hát megprobálom meg a milumil pregomint ha az se válikbe akkor áttérünk bebára. De a lactogen harmonynál is ugyanez volt amugy pedig annak jo íze van.
2023. jan. 13. 05:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!