Van más is aki félálomban tudja szinte csak etetni a babáját?
Ez az hogy próbáltuk többször hogy hagyjuk hogy jelezzen..de 4-5 óra el telt..evett 40 ml és ennyi..
egyszerűen mintha nem lenne neki éhségérzete..nem tudom hova tegyük vagy hogy merre haladjunk vele..
Ugyanigy voltunk mi is, félálomban etettem a kicsit...ez mára odáig fajult, hogy csak 2-3 alkalommal akarja elfogadni a tápszert, mert többször nem alszik...2 alkalommal kerültünk be a kórházba emiatt, kiszáradással
Mai napig küzdünk, 6 hónapos lesz
Kész katasztrófa az etetése
Nem tudom mi lesz igy vele, az orvos azt mondta legutóbb, hogy ezt a gyermeket csak én akarom életben tartani...egyszerűen az éhség jelét sem mutatja...olyan mint aki nem akar élni, ezt látom én is rajta, szörnyű érzés ez
Elkezdtük a hozzátáplálást, de 50 grammtól többet nem eszik
Ebben bízok, hogy szépen lassan haladunk, és jobb lesz minden
15 kg fogytam, menszesz zavarom van a sok stressztől.
#7 nagyon sajnalom. Hany grammos amugy?
Talan ha mas fele izu dolgokst probalnatok hozza taplalaskent? Nehez barmihez is nyulni..vagy hogy melyik iranyba menjel
7 kg, mindeent próbáltam már, de nem jön be neki semmi
2.baba de én kajak minden nap sírok miatta, hogy ilyen.
De senki nem tud segíteni,mindenki azt mondja fogadjam el hogy ilyen
Ha mégegyszer előfordul a kiszáradás, megyünk a Heim Pál kórházba, rakjanak be neki szondát vagy oda költözünk vagy nem tudom
Katasztrófa a mai napja is
3 szor evett tápszert...alig van meg az 500 ml, viz,tea semmi nem kell neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!