Akinek sírt etetés közben a babája annál végül mi volt az oka?
Leirásban 2 kérdésedre a válasz, hogy HA hasfájás lenne etetés közben lépnek a belek működésbe, így lehetséges, hogy akkor fájlalja a hasát.
És igen, ha álmos, mert sokkal kevesebbet alszik, amiatt is sírhat de nem valószínű, hogy minden egyes etetés közben minden egyes nap.
Nálunk cumi volt mikor ilyen volt de nagyobb lyukúra cseréltük és úgy jó volt, pedig a kis mohó még nem érte el az ajánlott kort. De gondolom ezen már túlvagytok.
Espumisant adtam minden evés előtt, most fogyott el. Nem tudom hogy érdemes e venni megint vagy nem.
Ha nagyobb lyukúra cseréltem akkor meg az volt a baja hogy ömlik.
Most már ha szájához ér az üveg már sír pedig biztos hogy éhes ha mar 3-4 órája minimum nem evett. Néha nagy nehezen bele szív de aztán sír tovább. Nem tudom mire gondoljak már.
Váltani kell tápszert,nővéremnek is ilyen volt a fia..utána meg kevés volt a kaja neki
Nyelféke nincs leragadva?
Pukizni tud?nálunk volt baj a pukival..
"Pedig biztos éhes"-de jelzi hogy éhes, vagy csak előírásszerűen próbálod etetni.
Még esetleg az jutott eszembe, hogy a tápszer hőmérséklete megfelelő?
Esetleg próbálta más esetni rajtad kívűl?
Bocsánat, nem okoskodni szeretnék, tényleg csak tippeket próbálok keresni.
Jelzi hogy éhes persze. Igény szerint etetem. Hőmérsékletet mar próbáltam hideget, meleget, langyosat sehogyse jo. Férjem szokta etetni még de nála is ugyanez van.
Pukizni is pukizik rendesen, 2szer van kaki is naponta. Kaki után remenykedek hogy konnyebben eszik de akkor sem.
Nálunk hasonló a helyzet de nem minden etetésnél csinálja. De van hogy végig jajgat és nem eszik ssmmit szinte. Amiket írtál mi is próbáltuk. Fogalmam nincs már.
Gasztroenterológushoz visszük kíváncsi vagyok mit mond. Házi orvos védőnő csak legyintett.
Én szoptattam, de hasonló volt, rázta a fejét a baba és nem akarta bekapni a cicit, de közben kereste is mert éhes volt. Tejmentes diétába kezdtem, 2 nap alatt látványosan enyhült (pici átjut az anyatejbe a tehéntejből és arra volt 1 éves koráig allergiás).
Szóval megpróbálhattok egy doboz pregomint, hátha. A másik meg hogy kipróbálnék más eszközt. Kispohár, kiskanál, ujjetető... A szoptatás alatt szokták ezeket, de hátha a cumival kötött össze valamit.
Rossz lehet nézni, hogy szenved a kicsi, remélem találtok megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!