Tápszer mellé folyadék?
6-os, ez egy jó nagy marhaság, amivel a mai napig nyomasztják az anyákat. Tejed annyi van, illetve lesz, amennyit a prolaktin szinted lehetővé tesz. Egy bizonyos mennyiségen túl nem tudod "szaporítani", ahogy egy sereg nő meg azzal küzd, hogy akárhogy próbálja, nem tudja elapasztani. NAGYON sok nő van a környezetemben, ezek többsége se nem tájékozatlan, se nem lusta. Mégis jó részüknek minden hókuszpókusz nélkül annyi teje volt, hogy egy csecsemőosztályt el tudtak volna látni vele, mások meg akárhogy igyekeztek, nem lett nekik több, csak a gyerekük szenvedett a kínlódástól meg az éhségtől. A tápszerezéstől senkinek nem lesz kevesebb teje, csak a gyereke fog végre jóllakni. Én, amikor csak lehetett, fejtem és szoptattam, mégis hozzá kellett táplálnom, mert nem volt elég.
Ugyanakkor jó néhány ismerősömnek sikerült megkeseríteni a gyerekével töltött első évét a szoptatás körüli folyamatos bsztatással. Ez, amit itt toltok, lassan kimeríti a pszichés bántalmazást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!