A kislányunk ma 1 hetes, szombat óta vannak itthon. Tápszeres. Kell ilyen pici babáknak a tápszer mellé folyadékpótlás?
Eddig nem kapott, szombat óta vannak itthon! Lehet ezért nincs ma széklete sem? Aggódunk. Köszi
3370 grammal és 50 cm született. 60-90 között eszik egy etetésnél mikor milyen kedve van. Előre is köszi
Én sem adtam külön vizet 4 hónapos korukig egyik gyerekünknek sem, a tápszert viszont mindig kb 5ml-el több vízzel csináltam minden evésnél.
Nekünk ez bejött, arra gondoltam, hogy az anyatej sem állandó töménységű és a sima vizet amúgy ki is köpték ameddig nem kezdtek enni szilárdat is. Nagy melegben is csak úgy itták meg a fiaim a vizet, hogy pici tápszert/pici gyümölcslevet kevertem bele 4 hónap után is sokáig még.
mostanában azt mondják, hogy nem kell, régebben mikor enyém született (6 éve) akkor még azt mondták tápszer mellé kell vizet adni, anyatejesnek meg melegben.
igazából szerintem nem az a lényeg, hogy mit ajánlanak, hanem a kicsinek van-e igénye rá, mert ezek a mai újszülöttek képesek és nem olvassák el az ajánlásokat meg a nagy könyvet :)
semmi rosszat nem tesztek ha két etetés között megkínáljátok babavízzel vagy forralt-hűtött vízzel.
ha nem kér akkor nem fogja elfogadni, viszont ha inna, akkor meg lesz lehetősége rá :)
Köszi. Most adtunk neki vizet, két korty volt, félrenyelte de itta volna. Tápszert ivott 30-at, és most már egy órája fent van, kakilt is (bár szerintem nem a víztől,hanem mert lázmérőztük bár azt is félve).
Most, mivel nincs tele a pocija gyakorlojuk a hason fekvést. Bár jobb lenne ezt délelőtt 10 órakor :D
De majd csak megfordul, szépen lassan. Erőszakkal nem akarjuk. Elhúzzuk majd mindíg az etetéseket,lesz kis sírás addig lefoglaljuk. Kb így gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!