Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Tápszeres táplálás » Szopizik a babám de a védőnő...

Szopizik a babám de a védőnő szerint kell kiegészítés, szerintetek?

Figyelt kérdés
2 hetes lesz csütörtökön a picur és nem nyerte vissza még a születési súlyát ami a védőnő szerint gond. 90g hízott csak, 2620 született most 2490g és 2400 hoztuk haza. Ti adnátok így tapszert neki? Szopizik szépen pedig! Volt valaki hasonló helyzetben?
2022. dec. 19. 14:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
81%

Azért óvatosan irogassatok olyat, hogy ne adjon tápszert a babábak!!

Ne felejtsétek el, hogy két! generációval előttünk éhen haltak a csecsemők!! amikor még nem volt tápszer és szomszéd se aki épp szoptatott.

Éhen haltak a kisbabák!

Kérdező kérlek inkább a szakemberekre hallgass, nehogy baj történjen!

2022. dec. 19. 17:11
 12/26 anonim ***** válasza:
52%

11 vagyok

Nem csak cumisüvegből lehet táplálni tápszerrel egy babát, több módszer van, amiben segíthet egy szoptatási tanácsadó!

2022. dec. 19. 17:13
 13/26 A kérdező kommentje:
Fejem magam tejszaporito módszerrel viszont tényleg kevés a tejem! Szóval adtam a babanak tapszert kiegészítésnek. Köszönöm a válaszokat. A védőnőm azt mondta egy szopi egy tapszer 3 óránként. Es fejem is magam mikor tapszert kap és azt is el teszem ha esetleg szükség lenne rá.
2022. dec. 19. 17:42
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
3 òrànkènt ennie ekkora gyereknek nagyon ritka!! Plàne ,hogy nem gyarpszik. Gyakrabban kène ennie, ès ekkora sùlyesèsnèl kell pòtlàs!
2022. dec. 19. 17:57
 15/26 anonim ***** válasza:
81%

"védőnőm azt mondta egy szopi egy tapszer 3 óránként"

Ennél jobb tanácsot is kaphattál volna. Ez nem ésszel pótlás.

Ha eddig is 3 óránkénti szoptatással próbáltad táplálni, nem csoda, hogy nem gyarapszik.

2022. dec. 19. 18:05
 16/26 A kérdező kommentje:
Igény szerinti szoptatás volt eddig. Ha kellett óránként evett de kevésnek bizonyult.
2022. dec. 19. 18:09
 17/26 anonim ***** válasza:
84%

Tápszerezni is lehet igény szerint. Ha átállsz az időre etetésre, 100 %, hogy elmegy a maradék tejed is.

(8-as voltam)

2022. dec. 19. 18:13
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kicsi a súlya és a gyarapodás is, de én a gyerekorvossal beszélném meg, nem a védőnővel. Az orvos adja a receptet is.
2022. dec. 19. 18:21
 19/26 anonim ***** válasza:
88%
Én fiam is lassan hízott, de nem ennyire és ő normál súllyal született. Mindeképp tápszer vagy lefejt tej kell.
2022. dec. 19. 18:26
 20/26 anonim ***** válasza:
16%

Jól èrtem, tudsz fejni,de tàpszerrel pòtolod?!?! A sajàt tejeddel kène pòtolnod, ès mikor az nincs elèg, csak akkor adni tàpszert.

Valószínűleg a kis súlya miatt nincs elèg ereje szopni.

2022. dec. 19. 18:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!